InDizajn sajam: sve što niste ni znali da vam treba za moderan dom!

Kada krenete s uređivanjem svog doma, nerijetko smetnete s uma i niz drugih elemenata koji su tu da vam olakšaju život i pojednostave svakodnevne aktivnosti. Rasvjeta je jedna od tih elemenata. Dobro pozicionirane svjetlosne instalacije mogu u trenu potpuno transformirati prostor.

 

 

Corda projekt rasvjetna tijela prilagođavaju se svakom interijeru, a ako imate ideju ili trebate pomoć kako postaviti rasvjetu, osvjetliti poseban dio, a pritom i kako uštediti energiju, onda ne propustite izložbeni prostor našeg izlagača na nadolazećem InDizajn sajmu u Areni Zagreb od 26. do 29.09.2019.

Foto: Corda projekt

 

Da bi vaš dom uvijek bio čist, potreban vam je mali električni pomoćnik. Novi modeli usisavača Kralj svjetlost ekonomičniji su i efikasniji od običnih. Njihov sustav vam omogućuje  čišćenje kod kuće na revolucionaran način, omogućujući da prašinu usisavate na jednostavan, inteligentan i diskretan način.

Foto: Kralj svjetlost

 

Zbog sigurnosnih razloga u svakom domu trebao bi se naći i požarni aparat. No da oni ne moraju biti tipično crveni, pokazuje Tvornica požarnih aparata PASTOR – najveći je proizvođač vatrogasnih aparata u jugoistočnoj Europi. Vatrogasne aparate punjene prahom Pastor proizvodi već više od 70 godina. Vatrogasni aparati punjeni višenamjenskim ABC prahom za gašenje po svojoj konstrukciji, načinu proizvodnje i kontrole te svojim tehničkim karakteristikama u potpunosti zadovoljavaju sve važeće europske i domaće zahtjeve.

Vatrogasne aparate punjene prahom odlikuje jednostavnost aktiviranja, te pouzdanost i sigurnost pri rukovanju. Prema posebnim zahtjevima kupca, prijenosni aparati punjeni prahom mogu se naručiti u različitim, pa i luksuznim izvedbama.

Foto: Pastor

 

Mnogi će se složiti da su neizostavan element svakog doma i dekori. Tvornica tekstila Trgovišće domaći je brend prisutan i priznat širom svijeta od 1924. godine, a prepoznatljivi su po kvalitetnom stolnom i posteljnom rublju. Koriste se samo najkvalitetnije tkanine koje su perive na 95°C tako da zadovoljavaju i najstrože zdravstvene zahtjeve za antialergijskim i prirodnim materijalima. Osim što u svojoj arhivi imaju preko dvije tisuće uzoraka, imate mogućnost i napraviti vlastiti personalizirani uzorak.

Foto: Tvornica tekstila Trgovišće

 

Kada su tekstili u pitanju, nikako ne treba ni zanemariti ni tepihe. Regeneracija iz Zaboka jedna je od najpoznatijih domaćih proizvođača kvalitetnog tekstila i tepiha koji se isključivo rade od vune – materijala koji  pruža osjećaj ugode, mekoće, komfora i luksuza. Osim što možete nabaviti već gotov tepih za svaki objekt u kojem boravite, postoji i mogućnost potpune personalizacije u skladu s arhitekturom prostora i željama naručioca.

Foto: Regeneracija

 

Kako je praktičan dom ujedno i onaj koji je funkcionalan, uvijek tražimo neka nova rješenja – idealna za garsonijere, male stanove ili vikendice. Jedno od odličnih ideja dolazi iz MGM Zagreb koji koji radi metalne konstrukcije za namještaj, a posebno je zanimljiv podizni krevet koji je namijenjen stvaranju multifunkcionalnog prostora. Tako omogućava transformaciju prostora u 2 minute, gotovo nečujno i bez fizičkog napora.  Krevet je izrađen većinom od metala, nosači u vodilicama su vođeni kugličnim ležajevima, a dizanje i spuštanje obavlja elektromotor.

Foto: MGM

Osim toga, svaki dom ima i uredski prostor za odradit sve važne sitnice. Pasivno sjedenje na radnom stolcu s fiksnim sjedištem dovodi do pojava boli u leđima kao rezultat neravnomjernih pritisaka na kralježničke diskove i tako dolazi do bolova u leđima. Da bi umanjili bol  isprobajte SPINALIS stolac koji ima pokretljivo sjedište koje slijedi nagib tijela. Tako je kralježnica cijelo vrijeme u ispravnom položaju, jačamo i poboljšavamo mišićni tonus leđa što je temelj za zdrava leđa.

Foto: SpinaliS

Sve to i puno više čeka vas na InDizajn – Festivalu modernog doma koji se po četvrti put održava u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29. rujna i kojega podupiru Hrvatska gospodarska komora i Grad Zagreb. Četverodnevni sajam i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus za sve one koji žele steći novu vještinu, okupiti mlade domaće kreativne na posebno istaknutom “Bazaru” i još mnogo toga.

InDizajn

Osim toga, za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, a humanitarni karakter ima i izložba studenata ALU u Zagrebu koji će se predstaviti u sklopu hvaljenog projekta Cash&Carry by HEP. Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku by Kraš gdje ih očekuje bogat animatorski program.

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti mnoštvo nagrada za svoj dom, od čega je najvrjednija kuhinja by Prima u vrijednosti od 30 000 kn. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

 

Komentari