Slavna Marie Kondo otvorila internetsku trgovinu za svoje proizvode

Nedavno je predstavila svoje proizvode za dom, osobnu njegu te modne dodatke, a sada ih nudi na web shopu. Marie Kondo, poznata savjetnica za pospremanje i održavanje kućanstva svojim fanovima a i onima koji će to tek postati ponudila je platformu na kojoj su dostupne sve stvari s njezinim potpisom

 

 

Svoju internetsku stranicu poznata savjetnica za pospremanje obogatila je web trgovinom u kojoj nudi proizvode sa svojim potpisom. Proizvode za dom, osobnu njegu te modne dodatke, kojih na web shopu ima već više od stotinu, Marie Kondo opisuje kao elemente koji će pobuditi radost. U skladu sa svojom filozofijom života, nadahnutom Japanom iz kojeg potječe, Mari je oblikovala proizvode asketskog dizajna, pročišćenih linija i uglavnom u neutralnim nijansama. Materijali su u velikom rasponu od keramike i metala pa sve do kože, papira i pamuka.

Via: KonMari

Kako je u svojim istupima uvijek inzistirala da se odreknemo konzumerizma, to je nastavila i prodajući svoje proizvode. Tako ispod jednog od proizvoda piše i sljedeće: “Ako vam zdjela koju trenutno koristite donosi radost, nemojte je mijenjati”.

Ova rečenica izazvala je puno kritika, no istinske fanove Marie Kondo kojih je doista puno (samo Instagram profil ima čak 3,3 milijuna pratitelja!) zasigurno neće smetati što ih njihova guruica savjetuje da ne gomilaju stvari u domu i da bace sve nepotrebno, a s druge strane im prodaje proizvode za dom i potiče da ih što više kupite.

Šest savjeta Marie Kondo koji će vam olakšati obračun s ormarima, ladicama i policama

 

Foto: shop.konmari.com

U intervjuu za Wall Street Journal, Kondo je rekla kako je ideja internetske trgovine nastala iz pitanja čitatelja o tome koje predmete voli koristiti i jasno dajući do znanja da ne pokušava potaknuti konzumerizam. Opravdala se time da njezina KonMari metoda organizacije i čišćenja doma “ne odnosi na to da se trebamo riješiti stvari, nego samo onih beskorisnih.” Tako, dodaje, povećamo svoju osjetljivost za ono što nam pruža radost.

Slavna savjetnica Marie Kondo otkriva kako životni prostor utječe na vaše tijelo

Cijene njezinih proizvoda inače se kreću između 7 i 250 eura, a kompletnu ponudu možete provjeriti ovdje.

Komentari