Imamo dobitnike nagradnog makeovera. Evo tko je osvojio preuređenje jedne prostorije u domu

Nova, 25. sezona InDizajna donosi i novu seriju priloga Iznenadi me. U njima prikazujemo preuređenja prostorija u domu koju su gledatelji osvojili na nagradnom natječaju. Donosimo u nastavku dobitnike natječaja!


 

Nagradni prilozi Iznenadi me, koji su jedni od najradije gledanih, očekuju vas i u ovoj, 25. sezoni InDizajna, koja krenula ovaj vikend, 17. ožujka. Prije kretanja u realizaciju ovih nagradnih makeovera bilo je potrebno organizirati nagradni natječaj. I naravno, odabrati kandidate kojima će Mirjana Mikulec i njezin tim preurediti jednu prostoriju u domu.

Odabir nikada nije jednostavan zbog velikog broja prijava. Ovaj puta na našu mail adresu stiglo ih je njih nekoliko stotina, a stručni žiri emisije InDizajn trebao je odabrati šest dobitnika.

Sretni dobitnici dobili su priliku osvježiti jednu prostoriju doma, i to onu koju su prijavili na natječaj. Priloge o preuređenjima, koja InDizajn ostvaruje s tvrtkom Meblo Trade moći ćete gledati u novoj, 25. sezoni InDizajna koja se emitira nedjeljom prijepodne na RTL-u.

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega osam sati, s određenim budžetom i asortimanom Meblo Tradea. Tim Mirjane Mikulec nastojat će, unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike te obnoviti i uljepšati njihov dom!

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 25. sezoni “InDizajna”:


1. Maja Kopić

2. Nikolina Dubovečak

3. Lucia Kasunić

 4. Sara Lajtman

 5. Gordana Farkaš

6. Dječji dom “Sv. Marko Križevčanin”

 


Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na naš nagradni natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo idući puta!

Komentari