NAGRADNI NATJEČAJ IZNENADI ME: evo tko je osvojio besplatno uređenje spavaće sobe

U novoj, 24. sezoni koja kreće početkom listopada, u rubrici Iznenadi me, u suradnji s Perfecta Dreams, ekipa InDizajna će preurediti dvije spavaće sobe. Saznajte tko je osvojio ovaj besplatni makeover!


 

Nedavno raspisani natječaj Iznenadi me, krajem kolovoza okončao se odabirom dobitnika. U suradnji s Perfecta Dreams, Mirjana Mikulec i njezin tim će dvama gledateljima preurediti spavaće sobe koje su prijavili na nagradni natječaj.

Odabir dobitnika nikada nije jednostavan zbog velikog broja prijava. Ovaj puta na našu mail adresu stiglo ih je njih nekoliko stotina, a stručni žiri emisije InDizajn trebao je odabrati dva dobitnika.

INDIZAJN / FOTO: TIN OSTROŠIĆ

Ovaj puta dvije osobe dobile su priliku osvježiti spavaću sobu, a InDizajn će o tome snimiti tv priloge koje ćete moći vidjeti u novoj, 24. sezoni InDizajna koja kreće početkom listopada na RTL-u.

Svaki nagradni makeover spavaće sobe traje svega osam sati, s određenim budžetom i asortimanom Perfecta Dreams. Tim Mirjane Mikulec nastojat će, unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike te obnoviti i uljepšati njihove spavaonice

Evo i sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 24. sezoni “InDizajna”:

1. Gordana Šimunović
2. Marina Zelić

InDizajn / Marko Cindrić

 


Čestitamo sretnim dobitnicama, a svima ostalima koji su sudjelovali zahvaljujemo!

 

 

 

Komentari