Ovo treba svaki dom: police koje se prilagođavaju vašim kvadratima

Police koje se svojim dizajnom u potpunosti prilagođavaju vašem domu, tako bi se kratko mogao opisati Schüco Smartcube, pametni i praktični sustav za odlaganje, idealan za suvremene prilike stanovanja gdje se traži dodatni skladišni prostor 

 

 

Multifunkcionalni proizvodi koji imaju više različitih uloga, baš kao i oni modularni, koji se na različite načine mogu kombinirati, odgovor su na suvremeni način života odnosno na interijere u kojima živimo. Malo kvadrata, puno sadržaja i potreba za elementima za skladištenje inspirirala je dizajnere i proizvođače opreme za dom da stvaraju komade namještaja koji imaju više uloga ili su maksimalno fleksibilni te se mogu preslagivati i kombinirati prema trenutnim potrebama u kućanstvu.

Upravo je takav i Schüco Smartcube, sustav polica koji odnedavno ima i Elgrad u svojoj ponudi. Police se mogu prilagoditi svakom ambijentu, i to zahvaljujući svom praktičnom i kreativnom dizajnu. Osnovni element Smartcube polica je mala, inteligentna kocka koja se može produžiti prema potrebi. Pored toga, ovaj sustav polica je vrlo stabilan i lako ga je smjestiti u postojeći koncept namještaja ili pak fiksirati za zid, pojedinačno ili u skupinama.

 

 

Foto: Elgrad

 

„Za sve one koji trebaju sveobuhvatne sustave za odlaganje, tu je sustav Smartcube za police koji pruža sistemsku stručnost za područja aluminija, plastike (PVC-a) i čelika. Ovaj sustav za odlaganje od aluminijskih šupljih profila može učiniti gotovo sve što vam zatreba i nadopunjuje interijer svake sobe’, ističu u Elgradu. Smartcube police imaju niz prednosti, a prije svega to su modularnost, fleksibilnost te dostupnost u odvažnoj anodiziranoj crnoj boji. Schüco Smartcube jednostavno je montirati, a svojom elegantnom geometrijom izgleda dobro u svakom ambijentu.

 

Foto: Elgrad
Komentari