“Mali stanovi” – nova knjiga Mirjane Mikulec

Nakon serije knjiga o pravilima dobrog dizajna interijera, zasebnim prostorijama u domu i idejama za izradu namještaja, ugledna dizajnerica interijera napisala je novu knjigu posvećenu malim prostorima.

Savjeti, ideje i trikovi koji će baš svaki mali prostor učiniti udobnim i bolje iskorištenim, neovisno o namjeni i kvadraturi samo su dio toga što čitatelje očekuje u desetoj knjizi posvećenoj interijerima. Knjiga je nastala u suradnji s brojnim dizajnerskim i arhitektonskim studjima, pa tako Mali stanovi donose ne samo dizajnerska rješenja s potpisom Mirjane Mikulec, već i impresivne primjere vrhunskih interijera skromne kvadrature diljem svijeta.

Vjerujem da će knjiga uvjeriti čitatelje da minimalna kvadratura nije nužno ograničavajući faktor i da mali stanovi mogu itekako dobro izgledati. S vremenom se životni prostori sve više smanjuju i to nije trend rezerviran samo za Hrvatsku, već cijeli svijet. Dizajnerima su mali prostori pravi poligon za istraživanje vlastitih granica kreativnosti, a rezultat toga su zaista iznimni interijeri. Neke od najboljih sabrala sam na jednom mjestu.”, ističe Mirjana Mikulec.

Čitatelje će zasigurno razveseliti i kuponi za popust do 30 posto na kupnju namještaja u Lesnini, spavaći asortiman u Perfecti Dreams i sve artikle u Elgradu!

image001

Knjigu potražite 1. prosinca na kioscima Tiska, iNovina i u Tisak media centrima po cijeni od 39,90!

Pročitajte i ovo:
Mali prostori – kako ih maksimalno iskoristiti?
5 neprijatelja malih prostora

 

Komentari