Stigla je nova kolekcija brenda PolonaPolona posvećena Fridi Kahlo

Ekscentrična Frida Kahlo zvijezda je nove kolekcije omiljenog slovenskog brenda koja će osvojiti obožavatelje ove osebujne i inspirativne umjetnice.

PolonaPolona slovenski je brend koji je svoju priču započeo prije sedam godina zanimljivim crtežima i likovima na običnim IKEA-inim šalicama. Nije trebalo dugo da njihove karikirane slavne ličnosti koje se smiješe sa šalica, tanjurića i setova za ispijanje kave ili čaja osvoje ne samo Sloveniju, već i cijelu regiju.

David Bowie, Albert Einstein, Freddie Mercury, Beatlesi, Audrey Hepburn, pa čak i Tito i Jovanka našli su svoje mjesto na simpatičnim šalicama, no lista seže i puno dalje. Podsjetimo, posljednji val oduševljenja PolonaPolona osvojila je oživljavanjem lika legendarne Žuži Jelinek.

Iako je Kahlo već krasila zdjelice i šalice ovog brenda, ovo je prvu puta da je, zbog svoje popularnosti, dobila i cjelokupnu kolekciju.

Frida kolekcija dostupna je ovdje, a uskoro ćete ih moći pronaći i u concept storeu Dizajnholik i knjižarama Hoću knjigu. Tražite li već ideje za božićno darivanje, ova kolekcija svakako neće razočarati.

Najljepše šalice za kavu uz koje ćete uživati u omiljenom napitku

Foto: PolonaPolona

Komentari