Najljepše šalice za kavu uz koje ćete uživati u omiljenom napitku

Volite li jutra započeti s mirisom kave i njenog snažnog okusa ili ipak prednost dajete vrućem čaju s mirisom omiljenog voća?

 

 

Kako god bilo, za ispijanje ovih (i drugih) napitaka, potrebna vam je, naravno, šalica. Umjesto da stalno posežete za istom, dosadnom šalicom, učinite svoja jutra zanimljivijim i razbijte rutinu malom promjenom u svakodnevnom ritualu.

Studeni je iza ugla, a hladniji dani naprosto nas zovu da  uživamo u toplini svoga doma. Uživanje, naravno, nije isto bez omiljene šalice za kavu, a neovisno o tome uživate li u napitku sami prije posla, u paru, uz najbolju prijateljicu tijekom subotnjeg poslijepodneva ili pak u društvu, lijepe ili efektne i simpatične šalice za kavu zasigurno će uljepšati ovaj svima nam dragi ritual ispijanja napitka.

Foto: Tanya Trukyr

Mi vam stoga donosimo šalice za kavu u galeriji među kojima ćete zasigurno pronaći svog novog favorita – ako ne za sebe, možda za bolju polovicu, kolegu kojem je uskoro rođendan, a volite li s nabavkom početi na vrijeme, nije prerano ni za stvaranje popisa za božićne darove.

 

Komentari