PLANIRATE GODIŠNJI? Provedite ga na atraktivnim lokacijama koje kriju zanimljive nekretnine

Dolaskom ljeta povećava se interes za kupovinom nekretnina duž cijele jadranske obale. Ponuda je šarolika – od apartmana i vila s bazenima do renoviranih kamenih kuća koje kupce najčešće ostavljaju bez daha.

 


Upravo takve nekretnine istražite na web stranici naše agencije , a odgovore na sva vaša pitanja ima naš tim.

Agent Marko Grubišić kaže: “Početkom ljeta i godišnjih odmora tržište nekretnina u Zagrebu ulazi u laganiji ritam. Velik broj naših sugrađana odlazi na more na zasluženi odmor. Naše iskustvo ovu situaciju vidi kao idealnu za potencijalne kupce. Tjedan, dva provedenih na nekoj od jadranskih lokacija mogu dati dobar uvid u lokalni život i potvrditi da li je neka destinacija pogodna za investiciju odnosno kupovine nekretnine. Često se svi mi vraćamo na ista mjesta jer osjetimo posebnu povezanost i uživamo u boravka na određenim mjestima.“


PRIJEDLOZI IZ NAŠE AGENCIJE:

Kamena kuća na Pagu

Obnovljena kamena kuća smještena u staroj jezgri grada Paga. Sastoji se od prizemlja i dva kata ukupne površine 130 m2. Katovi kriju apartmane površine40 m2, orijentirani su na jugozapad i sjeveroistok puni dnevne svjetlosti cijeli dan.  Kuća je adaptirani 2021. no zadržani su i obnovljeni stari kameni zidovi. Nalazi se u blizini svih potrebnih sadržaja i doista je dobra investicija za sve ljubitelje života na otoku.

Više fotografija i informacija o kući pronađite OVDJE.

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

Dvije ljepotice u Istri

Istra je uvijek dobra ideja! Brojne lokacije skrivaju kulturno-povijesne i prirodne znamenitosti, a kada govorimo o nekretnina – prepuna je luksuznih i elegantnih kamenih vila. Dvije su nas se posebno dojmile, a smještene su u naselju Frata udaljenom od Poreča samo par minuta vožnje.


Vila s okućnicom i bazenom

Prvi prijedlog je novoizgrađena vila od 200 m2 u kamenu koja se sastoji od prizemlja otvorenog tipa i kata. Na katu su smještene tri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.  Iz prizemlja, koje krije kuhinju, dnevni boravak s blagovaonicom, gostinjski wc te spavaću sobu s vlastitom kupaonico, se izlazi na natkrivenu terasu koja krije vanjsku kuhinju i blagovaonicu. Boravak u vili bit će ugodan i izvan sezone budući da krije grijani bazen, vanjski jacuzzi i saunu.

Više fotografija i informacija pronađite OVDJE.

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

Kamena vila od 200 kvadrata

Drugi prijedlog također je kamena vila smještena u blizini svih potrebnih sadržaja za ugodan odmor bilo da želite mir i tišinu, bilo da želite aktivno provoditi dane i istraživati susjedstvo. Uz kuću od 200 kvadrata dolazi i okućnica od 384 m2. Na katu su smještene spavaće sobe, a prizemlje je povezano s vanjskim natkrivenim prostorom okruženim uređenom okućnicom.

Više fotografija i informacija o vili pronađite OVDJE.

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

 

 

 

Komentari