Prirodno i originalno: očaravajuće dekoracije u domu njemačke blogerice

Želite ove godine malo drugačije božićne dekoracije, u kojima bi naglasak bio na jednostavnosti i prirodnosti u čiju izradu bi se najradije sami upustili, nudimo vam savršenu inspiraciju. Stil njemačke blogerice Christel Harnisch ispunit će zasigurno vaša očekivanja

 

Poznata njemačka ljubiteljica interijera Christel Harnisch koja se skriva iza bloga Pomponetti.com obožava skandinavski stil kao i rustiku i to se vidi već pri prvom pogledu na njezin romantični dom u kojem živi sa suprugom i troje djece. Christel iznad svega cijeni spontanost i nepretencioznost u dizajnu, a naglasak stavlja na ugodnu i toplu atmosferu nadahnutu prirodom.

 

 

Foto: Pomponetti.com

Upravo time odišu i njezine blagdanske dekoracije. Njezin dom je već okićen i spreman za Božić, kako i dolikuje strastvenoj zaljubljenici u uređenje i estetiku prostora. Ako tražite novu inspiraciju za svoj dom u vrijeme božićnih blagdana, vjerujemo da će Christelin dom biti pravi izvor ideja za vas.

 

Foto: Pomponetti.com

 

Odbačene grane koje nađete u šetnji prirodom možete iskoristiti kao dekoraciju za vješalicu na koju ćete objesiti ukrase od pamuka, kartona, drveta ili pak kao originalno rasvjetno tijelo isprepleteno sitnim led lampicama. Ovakav luster zasigurno niste nikada imali u svome domu…

 

Foto: Pomponetti.com

 

Ovakav luster može biti obješen za strop, ali i kao dekoracija za bilo koji dio doma, pa i ulaz ako imate nadstrešnicu na koju bi ga mogli objesiti. Ulaz u vaš dom poprimit će sasvim novu dimenziju.

Adventski aranžman neobičnog je oblika – u usku drvenu kutiju stavljeni su plodovi prirode te između njih utaknute svijeće.

 

 

Foto: Pomponetti.com

 

Tanjuri i poslužavnici idealna su podloga za aranžiranje dekoracija koje možete prigodno mijenjati tijekom cijele godine. A sada je red došao na svijeće, lučice, lanterne, češere, zvjezdice, šišarke…

 

Foto: Pomponetti.com

 

Ljubiteljima shabby chica svidjet će se zasigurno ova zidna dekoracija čija je osnova drveni pohabani okvir staroga prozora. Originalno, zar ne? Stoga, čim prije u potragu za odbačenim građevinskim materijalom – tamo ćete zasigurno naći ovakav ili sličan prozor ili pak stara vrata koja također mogu poslužiti kao panel za vješanje dekoracija.

 

 

Foto: Pomponetti.com

 

Savitljiva žica – deblja ili tanja, veliki je saveznik u izradi dekoracija. Njome možete pričvršćivati ukrase koje radite, božićne aranžmane i vijence, ali i oblikovati tipične oblike poput zvijezde. Nju je Christel  premazala tekućim ljepilom te obavila mahovinom. Rezultat je divna zelena zvijezda koja unosi svježinu u dom.

 

Foto: Pomponetti.com

 

 

Foto: Pomponetti.com

 

Tanjuri, tacne, zdjele, žardinjere idealno su mjesto za aranžiranje kuglica i češera, a da bi izgledale interesantnije, dodajte im lampice… I ne zaboravite sakriti bateriju s mehanizmom za paljenje kako ne bi bila vidljiva…

 

Foto: Pomponetti.com

 

 

Komentari