10 super ideja za božićne vijence: jednostavni, a tako posebni

Neka i ovaj Božić vaš dom bude sa stilom, ispunjen lijepim, novim dekoracijama koje svakako uključuju i vijenac koji krasi ulazna vrata doma. No, možete ga staviti i u interijer – na prozor ili jednostavno objesiti na zid. Nudimo vam nekoliko prijedloga kojima možete obnoviti svoje stare vijence ili napraviti posve nove

Zvjezdice, lampice, kuglice, figurice, girlande, okićeno drvce, adventski vijenac i onaj za vrata pružaju nam veliku radost kada usele svakog prosinca u naš dom. Najveseliji blagdan u godini prilika je da naš dom zablista i bude ispunjen dekoracijama u kojima smijemo malo i pretjerati. Ovo je doista vrijeme kada svi ljubitelji detalja i dekoracija mogu doći na svoje. Božićni vijenac nezaobilazna je dekoracija koja ukrašava ulaz u naš dom, ali osim na vratima, možemo ga staviti i na prozor ili jednostavno na zid.

Ako vam je vaš stari vijenac dosadio pa ga želite malo obnoviti novim ukrasima ili vrpcama ili jednostavno obruč presvući novim “pokrovom” nudimo vam nekoliko jednostavnih, ali vrlo efektnih ideja kako to možete učiniti. A možda se odvažite na to da napravite posve novi vijenac. Kao što možete vidjeti iz naših prijedloga, u trendu su vijenci u kojima nema puno ukrasa, a naglasak je na obruču obloženom zelenilom, pleteninom, vunom ili pomponima. Najnoviji, vrući trendovi su svakako vijenci koji imaju vidljivi obruč od metala ili pak oni presvučeni krznom.

Komentari