SVJETSKO A NAŠE: domaći brend namještaja ima nove komade koji će vas oduševiti

Volimo kad možemo podijeliti s vama lijepe vijesti i novitete iz svijeta domaćeg dizajna. Ako već niste, vrijeme je da upoznate Nunc, naš brend namještaja poznat i omiljen i izvan granica Hrvatske i njegove nove komade.

 

 


Uređujući svoj životni ili radni prostor želimo da, osim funkcionalan i ugodan, bude i poseban i prepoznatljiv. Jedan od najboljih načina kako to postići jesu dekoracije, ali i dizajnerski komadi namještaja. Dizajnerski proizvodi su, ističu uvijek dizajneri, oni komadi u kojem se uvijek isplati investirati jer jednostavno podižu svaki interijer. Svjesni toga, ljubitelji dizajna vole imati barem jedan ili dva takva predmeta u svome domu i sve začiniti nekim osobnim predmetima koji za njih imaju značenje.

No, dogodi se upravo da ti dizajnerski komadi postanu elementi sa emotivnim značenjem i osobnom pričom. To se često događa s onima koji su prepoznali ljepotu u komadima koje stvara domaći brend namještaja Nunc te njima ispunili svoj dom.

Nunc inače okuplja domaće i regionalne produkt dizajnere pod okriljem proizvođača namještaja Ancona grupe. Ova dva suradnika na tržište plasiraju autentične proizvode visoke dodatne vrijednosti što ujedno doprinosi razvoju domaće proizvodnje i malog poduzetništva.

Foto: Nunc

Kada se pojavio prije nekoliko godina, bio je prava senzacija na hrvatskoj dizajnerskoj sceni. A onda se oduševljenje brzo preselilo na regiju, a zatim i ostatak svijeta. Nunc doista zaslužuje svaku pažnju jer osvaja svojim dizajnom, a to su prepoznala i struka jer je brend u međuvremnu postao vlasnik nekoliko međunarodnih priznanja i nagrada.

Stoga s nestrpljenjem očekujemo svaku novu kolekciju i komad namještaja koji dolazi iz ove produkt dizajnerske radionice. Njihovi dizajneri ne prestaju oduševljavati svojim kreativnim i multifunkcionalnim komadima koji savršeno prate suvremeni način života i potrebe današnjeg čovjeka.

Foto: John Pavlish

Nunc je ona vrsta dizajnerskog namještaja koja donosi maksimalnu funkcionalnost i bliska je i služi čovjeku a istovremeno je jedostavan i nenametljiv. No, unatoč toj njegovoj suptilnoj noti nećete moći ne uočiti ga u bilo kojem interijeru. Takav je slučaj s novim komadima koje je spremio za ovu sezonu!

Upoznajte kolekciju koja prevodi ornamentalnu tradiciju i ruralni kontekst u razigrani, minimalistički dizajn. Čuvajući nasljeđe i kulturu slavonske regije, komadi brenda NUNC čine sastavni dio svih urbanih prostora. Spoj tradicionalne obrade drveta i sofisticirane industrijske proizvodnje utjelovljen je u bezvremenskim komadima namještaja koje će jednako voljeti suvremene i buduće generacije.

Komoda Aman-Taman / Foto: Nunc

Multifunkcionalna komoda Aman Taman i fotelja za ljuljanje Ruvo-Jiha, proizvodi su koji će pretvoriti svaki interijer u modernu oazu mira. Kada se fleksibilnost i simetrija iskažu u punom sjaju uz visokokvalitetne materijale i besprijekoran dizajn, to izgleda ovako.

Bez potrebe za mjerenjem prostora do posljednjeg centimetra i odricanjem od komada koje želimo, Aman-Taman je više od obične komode. Ono što je razlikuje je klizni mehanizam zbog kojeg je moguće prilagođavati komodu dimenzijama prostorije u koju je smještena. To znači da se ne morate vezivati za konkretan prostor i da možete mijenjati lokaciju sukladno potrebama i mogućnostima.

Komoda se proširuje jednostavnim izvlačenjem donjeg segmenta, a uvijek ostavlja dojam modernosti i urednosti.

Komoda je osvojila European Product Designer nagradu kao i treće mjesto na Zagreb Design Week dodjeli nagrada, a potpisuju je dizajner Tvrtko Bojić i Karla Paliska iz Studija Ru:t.

Fotelja za ljuljanje Ruvo-Jiha / Foto: Nunc

Već na prvi pogled ugodna i primamljiva, fotelja za ljuljanje Ruvo-Jiha dizajnirana je na ergonomski način s kalupom sjedišta od hladno lijevane pjene koja pruža iznimnu elastičnost i potporu tijelu. Ova kreacija koja pruža komfor i inovaciju, dostupna je u tri različite visine i nekoliko boja.

Djelo je Vladimira Madunića i osvojila je Big See nagradu 2019., a zahvaljujući nevjerojatnoj stabilnosti i naglasku na modularnost i fleksibilnost predstavlja idealni #effortless komad namještaja.

Foto: Nunc

Kvalitetan minimalistički dizajn, suvremena estetika i svježa perspektiva koja čini svaki prostor autentičnim, opisuju NUNC komade. Posjetite showroom na adresi Ilica 168a u Zagrebu ili se inspirirajte na webu i Instagram stranici NUNC.


PROMO

Komentari