TOP 10 NA INSTAGRAMU: naši projekti koji su privukli najviše pažnje u 2023.

Kako raste broj pratitelja na našem Instagram profilu (sada ih je 114 tisuća!), tako raste i interes za projekte studija Mirjane Mikulec kao i sve vezano uz emisiju InDizajn. Saznajte koje su objave pobudile najviše reakcija!

 


Osim na ovom web portalu, volite nas pratiti i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Na njima dijelimo naše objave ali stavljamo i dodatni sadržaj za koji smatramo da bi vas mogao zanimati. Nerijetko su to projekti drugih studija kao i noviteti i trendovi iz svijeta arhitekture, umjetnosti, produkt dizajna i lifestylea općenito. No, najviše interesa ipak pobude objave koje se tiču onoga što radi studio Mirjane Mikulec kao i tv ekipa InDizajna.

Što vam se u 2023. najviše svidjelo od toga i na koje ste objave najviše reagirali na našem Instagram profilu, na kojem imamo 114 tisuća pratitelja, otkrivamo vam u nastavku!


1. KUHINJA U ODVAŽNOJ ZELENOJ

Odvažne nijanse veliki su hit u uređenju interijera, a među njima svakako prednjači zelena. Intenzivna nijansa zelena osvaja svaki interijer, daje mu poseban stilski pečat, a u sto djeluje i smirujuće i osvježavajuće u prostoru. Vrlo često ovakva zelena djeluje i luksuzno.

Stoga i ne čudi što je pozornost pratitelja privukla zelena kuhinja sa šankom, dio projekta uređenja dvosobnog stana koji je dovršen prošle godine.

 

 


2. BLAGOVAONICE ZAODJENUTE ELEGANCIJOM

Elegancija je, kao i luksuz, vrlo tražena u interijerima jer donosi profinjenost i bezvremenski štih. Prisutna je u svim prostorijama doma, pa tako i blagovaonicama. Pored toga, elegancija se može dodati svakom stilu, tako da izvrsno funkcionira u svakom interijeru.

U to se možete uvjeriti na primjeru ovih blagovaonica kojima je, pored elegancije, zajednički nazivnik: ugodne tapecirane stolice.

 

 

 


3. CHIC STOLIĆ

‘Uradi sam’ projekti su popularniji više nego ikada i ovom trendu priključuje se sve veći broj osoba koje se same okušavaju u izradi detalja i namještaja za dom.

Klub stolić, koji može poslužiti i kao noćni ormarić ili pomoćni stolić u dnevnom boravku, pobudio je vašu veliku pažnju jer izgleda fantastično, a nije ga komplicirano izraditi.

 


4. MAT CRNA JE ‘IN’

Crna, i to u mat izdanju, još je jedan od velikih trendova u uređenju interijera. Najčešće je nalazimo u dnevnom prostoru – policama, blagovaonskom stolu ili kuhinjskim frontama. Izvrsno se slaže sa svim stilovima, a u kombinaciji s mekim, podatnim materijalima ili pak drvetom donosi toplinu prostoru.

 


5. DNEVNI BORAVCI KOJI VOLE KLASIKU

U sveopćem trendu klasike, koja je prije par sezona na velika vrata ušla u interijere, dnevni boravci su postali neodoljive oaze u kojima svatko od nas najradije boravi. Ovdje je odabrano nekoliko dnevnih boravaka koji odišu klasikom, a pritom su zadržali svoju modernost, funkcionalnost i – ugodu.

 6. KUHINJA S OTOKOM KAO BLAGOVAONSKIM STOLOM

Jedan od novijih projekata studija Mirjane Mikulec je uređenje elegantnog trosobnog stana, a kuhinja je apsolutna zvijezda Instagrama. Za to je zaslužan dizajn same kuhinje, a prije svega otok koji funkcionira kao blagovaonski stol. Velike zasluge pripadaju i tapeciranim barskim stolicama i neodoljivoj zagasito narančastoj kojom su presvučene.

 

 


7. BLAGOVAONICE IDEALNE ZA KOPIRANJE

Blagovaonice su, pored kuhinja, pobudile najveći interes na našim društvenim mrežama. Razlog se krije vjerojatno u tome što je to dnevni dio prostora u kojem provodimo najviše slobodnog vremena, a ovdje se okuplja ne samo čitava obitelj nego i gosti i dragi ljudi.

Donosimo nekoliko blagovaonica iz prošlih sezona InDizajna koje su vam se najviše svidjeli i koje ćete zasigurno poželjeti kopirati!

 

 


8. OTVORENI DNEVNI PROSTOR

Dnevni prostori su postali ‘formula’ modernog stanovanja. Rijetko ćete zateći u novogradnji kuhinju i(li) blagovaonicu odvojene od dnevnog boravka. Tako se i u ovom primjeru moderni i jednostavno opremljeni dnevni boravak nastavlja na blagovaonicu a ona na kuhinju u niši. Pritom je bilo bitno paziti na stilsku povezanost i usklađenost.

 

 


9. NAJ IZ SEZONE

U ovoj objavi zateći ćete šarolike projekte studija Mirjane Mikulec. Riječ je o projektima koje ste mogli vidjeti u pretprošloj sezoni InDizajna, a koja je emitirana u proljeće 2023.


 


10. KUHINJA S WOW EFEKTOM!

Stara nekoliko sezona, ova kuhinja uvijek prilikom objave izazove pravu malu senzaciju. Šank, mramor, siva i bijela su očito dobitna kombinacija, a mnoge je privukla i elegantna rasvjeta te polica koja poput paravana dijeli ulazni i blagovaonski prostor od kuhinjskog.

 

Komentari