Saznajte koje je cvijeće idealno za vaš horoskopski znak

Utjecaj cvijeća i biljaka poznat je od pamtivijeka – osim ljekovitih svojstava, astrolozi vjeruju da svaki cvijet može donijeti i određene blagodati svom vlasniku. Astrologinja Ella otkrila je kakvo bi cvijeće predstavnici različitih horoskopskih znakova trebali imati u svom vrtu.

 

 


Ovan

Predstavnike ovog znaka odlikuje vatreni temperament kojim upravlja odlučni planet Mars. Preporuka astrologa je da obrate pozornost na lavandu – ona će stabilizirati raspoloženje i pomoći u donošenju pravih odluka.

Ruta Gudeliene/Unsplash

Bik

Stabilan bik uvijek ima ideju kamo ići i zašto. Planet Venera, koji upravlja ovim znakom, uvijek pomaže biku u ostvarivanju materijalnih ciljeva, a na osobnom planu donosi ljubav.

Kako bi harmonizirali osjećaje, bikovima se preporučuje da u svom vrtu posade božure. Ovo cvijeće ima suptilnu senzualnu aromu i pomaže uroniti u unutarnji svijet.

Irina Iriser/Pexels

Blizanci

Društveni i intelektualni, blizancima vlada Merkur, planet koji im daje žeđ za znanjem i sposobnost da rade nekoliko stvari odjednom. Predstavnici ovog znaka uvijek su aktivni: povećavaju razinu znanja, uče nove vještine i žive u multitasking modu.

Astrolozi preporučuju blizancima da obrate pažnju na ivančice – ovo poljsko cvijeće pomoći će da se opustite i dat će energiju za buduća postignuća.

Xuan Hoa Le/Pexels

 


Rak

Simbol znaka je Mjesec, koji je odgovoran za zatvorenost, ljubav prema obitelji i osjetljivost… Rakovi po prirodi imaju najjaču intuiciju, skloni su introspekciji i poznati su po svojoj opsjednutosti lijepim interijerima.

Astrolozi savjetuju rakovima da osvježe krajolik grmovima jasmina. Ovo cvijeće donosi blagostanje i razvija kreativno razmišljanje.

Dagmara Dombrovska/Unsplash

Lav

Kraljevska i boemska priroda svakog lava stalno zahtijeva hranu, kako vizualnu tako i duhovnu. Sunce, koje vlada njima, obdaruje lavove ogromnom kreativnom energijom i talentima na području umjetnosti, književnosti, mode i politike.

Astrolozi preporučuju lavovima da se okruže ružama. Ovo cvijeće pomoći će eliminirati stres iz života, dati inspiraciju i vjeru u najbolje.

Edward Howell/Unsplash

Djevica

Disciplinirane i odgovorne djevice smatraju se glavnim maksimalistima horoskopa – za njih ništa nije nemoguće, jer će, po njihovom mišljenju, strpljenje i rad sve riješiti. Predstavnici ovog znaka mudro ulažu vrijeme i energiju u svoju karijeru i obitelj, ali ponekad znaju zaboraviti na sebe.

Astrolozi preporučuju djevicama da uljepšaju svoj krajolik hortenzijama – ovo luksuzno cvijeće dat će samopouzdanje i ljubav prema sebi, a također će pomoći u postizanju ciljeva.

Stephanie Klepack/Unsplash

Vage

Glavni hedonisti horoskopa – vage – vole život u svim njegovim oblicima ali pod jednim uvjetom – okolna stvarnost ne bi trebala biti samo lijepa, već i slikovita. Predstavnici ovog znaka, kao i bikovi, pod utjecajem su Venere, koja im daje ljubav prema shoppingu i modernim interijerima.

Astrolozi preporučuju vagama da obrate pozornost na gladiole – energija ovih jesenskih cvjetova osigurat će im materijalnu dobit i unosna nova poznanstva.

Monicore/Pexels

Škorpion

Pluton, planet koji je odgovoran za ovaj znak, odgovoran je za sklonost škorpiona ekstremnim sportovima, ljubavnim aferama i fatalnim privlačnostima.

Predstavnici ovog znaka uvijek teže onome što se smatra elitističkim i nedostupnim drugima stoga astrolozi preporučuju škorpionima da svoj krajolik osvježe rijetkim cvijećem – tulipanima i anemonama.

Artem Saranin/Pexels

 


Strijelac

Ljubav prema putovanjima, žudnja za novim iskustvima i sve neobično – to je ono što razlikuje strijelca od ostalih znakova. Jupiter, koji je vladar ovog znaka, na najbolji način utječe na njih – strijelci su plemeniti, ambiciozni i uvijek postižu svoje ciljeve.

Najbolja biljka za Strijelce bit će zvončići – pozitivna energija ovog cvijeća potiče avanturu i kvalitetna prijateljstva.

J-Mad/pexels

Jarac

Strogi, konkretni i vrlo ozbiljni – predstavnicima ovog znaka vlada Saturn, koji Jarcima daje fenomenalnu ustrajnost i emocionalnu jasnoću na svim životnim područjima. astrolozi preporučuju jarcima da steknu nova prijateljstva i poboljšaju svoju intuiciju – to će biti korisno za provedbu njihovih planova.

Idealan vrt jarca trebao bi biti bogat grmovima mirte – ova biljka će unijeti više zadovoljstva i duhovne utjehe u život.

Foto via My decor

Vodenjak

Originalnost razmišljanja, ljubav prema slobodi i zaljubljivost glavne su osobine pravog vodenjaka. Predstavnici ovog znaka smatraju se glavnim inovatorima i revolucionarima zahvaljujući utjecaju najnestandardnijeg planeta – Urana.

Ove godine vodenjaci će ponovno otkriti nove horizonte za sebe, pa astrolozi preporučuju ljubičice u ljubičastim nijansama. Oni će dati kreativnu energiju i pridonijeti usklađivanju osobnog života.

Foto via My decor

Riba

Osjetljive i duboke ribe smatraju se najboljim psiholozima horoskopa. Predstavnici ovog znaka imaju fenomenalno razumijevanje ljudi i aktualnih događaja, što im često pomaže da ostvare svoje ciljeve. Neptun, koji je odgovoran za ovaj znak, donosi svojim štićenicima sanjarenje i sklonost iluzijama.

Astrolozi preporučuju ribama da svoju pozornost usmjere na ljiljane – ovo cvijeće pomaže u stjecanju samopouzdanja i snažnog energetskog naboja.

Di Lai/Pexels

 

Izvor: My decor

Komentari