KAMIN: najljepša zimska dekoracija kojom ćete unijeti toplinu i dozu luksuza u dom

Kamin je odavno prešao granicu praktičnog elementa u kućanstvu. Bilo da je riječ o pravom kaminu, ili onom ukrasnom, upravo je on element koji u svaki dom unosi posebnu toplinu i atmosferu

 

 

 

Bez obzira na stil uređenja, danas je moguće pronaći kamin koji se može uklopiti u baš svaki interijer. Kako ih dodatno ukrasiti, pogledajte u nastavku.


TRADICIONALNI KAMIN

Tradicionalni kamin najčešće viđamo u starim kućama, naročito u Dalmacji i Istri. Kameni kamini ne zahtjevaju dodatne dekoracije jer su sami po sebi dovoljno zanimljivi. No, uz nekoliko cjepanica i decentni svijećnjak tradicionalna atmosfera je neizbježna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @designsbyjazmin


KAMIN SA ZLATNIM DETALJIMA

Kamin u dekoru kamena sa zlatnim detaljima uklopit će se u svaki interijer. Osim toga unijeti će i dozu luksuza, a pokoja biljčica unijeti će dodatnu toplinu.

 


KAMIN U TAMNIM BOJAMA

Tamne boje sve su popularnije u interijerima, pa se taj trend preslikao i na kamine. Kamini ili zidovi iza njih u tamnim dekorima u interijer unose eleganciju i suvremenost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alberta.terrace (@alberta.terrace)

 


DEKORATIVNI KAMIN

Neki od kamina koje viđamo u interijerima imaju isključivo dekorativnu svrhu, no to nikako ne umanjuje njihovu estetsku vrijednost. Ispunite njihovu unutrašnjost i na taj način ih dodatno ukrasite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by İç Mim. Feyza Özel (@icmimarfeyza)


KAMIN U DEKORU MRAMORA

Dekor mramora neupitno u interijer unosi luksuz, a ako dekor mramora kombinirate s kaminom, spektakularan rezultat je zajamčen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benjamin Moore (@benjaminmoore)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Himera Estudio (@himeraestudio)

Komentari