SUPER VIJEST ZA FANOVE: od sada možete odsjesti u domovima inspiriranim serijom “Prijatelji”

Oduševljenje serijom „Friends“ ne jenjava ni skoro dvadeset godina nakon prestanka emitiranja. Serija (i njeni akteri) je po mnogo čemu dobila status kultne, a jedna od stvari su svakako lokacije na kojima je snimana. Stanovi Monice, Joeyja i ostale ekipa kao i popularni kafić „Perk“ bili su mnogima inspiracija za uređenje svojih domova

 

 


Agentica za nekretnine Rachel Gannon iz države Ohio velika je ljubiteljica serije pa je jedina logična odluka bila da svoju novu kuću uredi kao prepoznatljivi Monicin stan. Već pogled na ljubičasta ulazna vrata sugerira da se iza njih krije nešto doista posebno. Rachel je prije uređenje još jednom pogleda seriju i vodila bilješke što bi joj sve od namještaja i specifičnih detalja trebalo. Prvi korak, naravno, bio je obojiti zidove u prepoznatljivu ljubičastu.

Vodila je računa o svemu pa će pravi fanovi prepoznati poster „Aux Buttes Chaumont – Jouets“ kao  i keramičku zdjelu za kekse u obliku budilice. Najpoznatiji detalj iz stana je zasigurno žuti okvir koji je pretvorila u sat. U jednoj sobi je čak i krevet u obliku crvenog trkaćeg automobila koji je obilježio jednu od epizoda. Vlasnica je planirala iznajmljivati kuću no dobila je ponuda da ju proda za 162 000 dolara na što je i pristala.

FOTO: khak.com/dayton realtors/zillow

FOTO:Aaron Lee/abc17news.com

Giovana iz Brazila još je jedna ljubiteljica serija čiji stan možete unajmiti. Iako manje kvadrature od „originala“, ovaj stan ima sve- opremljenu kuhinju s dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe te kupaonicu. Zanimljivo, Giovana je čak napravila i „prozor“ terase s pogledom kojem smo se svi divili. Vlasnicu je pandemija korona virusa malo usporila no ubrzo je stan ugledao svijetlo dana. I ona je odgledala ispočetka svih 236 epizoda, a većinu stvari u stanu je sama izradila.

Cijela obitelj sudjelovala je u uređenju- od brata građevinara do supruga koji je sav namještaj montirao. Pazilo se na svaki detalj pa tako gosti mogu čitati knjigu Isijavanje, naučiti praviti kolačiće iz kuharice Phoebine bake ili svirati veliki hit Smelly cat.

FOTO: Giovanna Berti Previdi

FOTO: Giovanna Berti Previdi

FOTO: Giovanna Berti Previdi
Komentari