Razigrani makeover bezličnog ureda: boje su unijele energiju i živost

Radna mjesta na kojima radimo obično su u sivim i crnim tonovima, s vrlo malo detalja i osobnosti. No, ne mora biti baš tako. Boje, biljke i zanimljivi detalji ne samo da će uljepšati prostor i učiniti ga zanimljivijim, nego i pozitivno utjecati na djelatnike, prije svega njihovu produktivnost

 

Kućni uredi su mjesta na kojima estetika dolazi do izražaja, no kada je riječ o uredima koji funkcioniraju samostalno, onda je stil zadnja stavka o kojoj razmišljamo. Brine nas položaj radnih stolova, instalacije, rasvjeta, dok za izgled namještaja. boje i detalje malo marimo. Takav je slučaj i s Tomislavom iz Zaprešića, koji je nedavno pokrenuo svoju tvrtku. U njegovu novom uredu nalazi se samo crni radni stol, dva radna stolca i računala pa je u pomoć pozvao dizajnericu Mirjanu Mikulec koja je sa svojim timom osmislila novi izgled ureda.

Ured u kojem su na sivo-bijelu podlogu dodane dinamične i tople žute i narančaste nijanse neće biti samo zanimljiv i ugodan prostor djelatnicima, nego i prolaznicima, budući da se nalazi u prizemlju i ima velike otvore.

Dodatna atraktivnost ureda, koji ima neformalan, mladenački štih jest odijeljen dio za odmor i primanje gostiju, u kojem se nalazi klub stolić te žuta sofa. Kako je tekla stilska preobrazba ureda pogledajte i u video prilogu!

 

In Dizajn

 

 

Komentari