TRAŽIMO DOM: odvažite i postanite i vi dio nove, 5. sezone omiljene emisije

U četvrtoj sezoni emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec, kao i u prethodnima, upoznali smo zanimljive kandidate i zavirili u dvadeset i dvije nekretnine!

 


Četvrtu sezonu je ekipa emisije Tražimo dom završila u sunčanoj Rijeci gdje ste mogli pratiti Tininu potragu za stanom koji je morao imati balkon. U pomoć agentima emisije uskočile su kolege s riječkog područja pa je odluka pala na kvartove Podmurvice, Donja Vežica i Gornja Vežica.

Svaki od stanova imao je „ono nešto“ što se Tini svidjelo no niti jedan ju nije u potpunosti osvojio.

SCREENSHOT EMISIJE TRAŽIMO DOM

Posljednja sezona emisije ugostila je i Ivanu i Michala, mladi su bračni par koji dom  za svoju obitelj traži na istoku grada. Dubravu smatraju idealnim kvartom koji ima sve što im je potrebno – vrtić za kćer Beatu i dobru prometnu povezanost s ostatkom grada.

Naši agenti pronašli su dvoetažni stan i kuću s manjim dvorištem. Nakon obilaska obje nekretnine odluka je vrlo brzo pala na kuću koja je nedavno adaptirana i odmah je useljiva. Ima oko 130 kvadrata stambenog prostora i 249 kvadrata okućnice.

SCREENSHOT EMISIJE TRAŽIMO DOM

U svakoj epizodi stanove prije dolaska klijenta dizajneri studija Mirjana Mikulec ili polaznici naše škole za dizajn uređuju kako bi se postigao bolji prvi dojam. U samo par sati rada naš uigrani tim postiže vrhunske rezultate! Neke od primjera izdvojili smo za vas u galeriji, a ako ste propustili neku od epizoda pogledajte ih OVDJE.


Obratite se našim agentima s povjerenjem! Prijavite se u novu sezonu – rado ćemo vam pomoći!

Pišite nam na nekretnine@mmi.hr!

Komentari