LULU I KIKKO: savršen dizajnerski namještaj u kojem će uživati mačke, ali i psi manjeg rasta

Da je proizvodima za kućne ljubimce teže odoljeti nego onima za uređenje vlastitoga doma, znaju najbolje oni koji svoja četiri zida dijele s macama, psima… Stoga vjerujemo da i nova kolekcija brenda Labbvenn, Kikko i Lulu, neće proći nezamijećeno

 

 

 

Produkt dizajn za kućne ljubimce vrlo je inovativan, zanimljiv, kreativan, a usto i iznimno funkcionalan pa uvijek budi pažnju ne samo vlasnika ljubimaca nego i struke te svih onih koji vole ovu granu primijenjene umjetnosti. Jer, dobar dizajn je uvijek – dobar dizajn! Posljednji komadi za ljubimce koji su nam se svidjeli su Lulu i Kikko. Simpatična i lako pamtljiva imena dana su stoliću i krevetu za mačke, iako se namjena može proširiti. Ovo ipak nije samo namještaj za mačke.

Naime, vlasnici poljskog brenda Labbvenn, iza kojeg se krije niz proizvoda za mačke i pse, angažirali su umjetnice Renatu Wites i Adu Brożynat za oblikovanje namještaja za mačke, no navode kako ih mogu koristiti i psi manjega rasta. Isto tako, jedan od proizvoda može dobro poslužiti i njihovim vlasnicima, što je svakako novost u ponudi Labbvenna.

KOLEKCIJA ZA ČETVERONOŽNE LJUBIMCE: posudice i krevetić koje će vaše mace i psi obožavati

Foto: Labbvenn

TOPLO SKLONIŠTE ISPOD STOLA

Klub stolić Kikko u svome donjem dijelu ima tekstilni umetak koji nalikuje na tobolac ili ležaljku u koju se ljubimac može sakriti te igrati ili malo odrijemati. Ili provesti cijelu noć, ako poželi da mu to postane ležaj. Modernog dizajna i inspiriran skandinavskim stilom, ovaj multifunkcionalni stolić može biti i pomoćni stolić te polica za odlaganje dekoracija. Pore toga, može se uklopiti u svaki dnevni boravak ili bilo koji drugi dio vašega doma, gdje mačka voli boraviti.

Ako imate natkriveni balkon ili terasu, ovaj namještaj za mačke odnosno stolić bi mogao postati kutak na otvorenom za vašega ljubimca.

 

Prije nego pustite svoju mačku na balkon učinite ga potpuno sigurnim

Foto: Labbvenn

NAMJEŠTAJ NALIK ONOM U DOMU

Krevet Lulu vrlo je malih dimenzija i izgleda poput mini udobne sofe, a to je upravo jedan od aduta ovog namještaja za mačke – što nalikuje na komade namještaja koje vlasnici imaju doma. To im omogućuje da opremu za ljubimce uklope u izgled interijera. Krajnje funkcionalan dizajn Lulu kreveta osvaja kombinacijom drveta i jastuka presvučenog čvrstim tekstilom, koji, kao i drvo, dolazi u nekoliko varijanti.

Kao i Luli, i Kikko stolić dolazi u raznim bojama; ružičastoj, svijetlosivoj, antracit sivoj te boji meda.

Pored stolića i kreveta, Labbvenn, budući da je specijaliziran za proizvode za kućne ljubimce, ima i niz drugih proizvoda za četveronožne ljubimce: posude za hranu, prekrivače, jastuke…

 

Komentari