DIVAN SPOJ TRADICIJE I MODERNOG: rustikalna kuća čije će vas uređenje oduševiti

Rustikalna kuća smještena u Francuskoj prava je oaza za uživanje. Kuća je zadržala obris  i stil lokalne arhitekture, a namještena je u modernom stilu

 

Tradicionalna kuća prostire se na približno 300 četvornih metara, a sastoji se od sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, kina, četiri spavaće sobe s kupaonicom, dvije gostinjske sobe, prostor za opuštanje, a tu su dvorište i veliki stražnji vrt s vanjskom kuhinjom, terasom i bazenom.

 

KUHINJA

Misija vlasnika ove kuće bila je stvoriti prostor za odmor i uživanje s obitelji i gostima, ali istovremeno zadržati izvorne značajke kuće. Kuhinjski otok  dug je čak 3 metra, a stol dolazi iz Francuske iz 18 stoljeća.

 

FOTO: PAUL MASSEY / LIVINGETC

DNEVNA SOBA

Dnevna soba zamišljena je kao prostor za druženje s obitelji. Ljeti se ne koristi tako često, dok se zimi u njoj uživa pored kamina. Kamin je dizajnirao vlasnik, a po mjeri ga je izradio lokalni kovač.

 

FOTO: PAUL MASSEY / LIVINGETC

 

ZONA ZA OPUŠTANJE

Vlasnici su oko kuće stvorili različite prostore za opuštanje. Željeli su maksimalno iskoristiti nevjerojatnu svjetlost, stvorivši katalonski vrt sa šipkom, limunom i  zelenilom.

 

FOTO: PAUL MASSEY / LIVINGETC

 

SPAVAĆA SOBA

Prekrasna bijela soba s kadom koja puža pogled na Pireneje  još je jedna prostorija ove kuće koja oduševljava. Kada je napravljena od lijevanog željeza i bilo je potrebno šest osoba kako bi je podiglo kroz prozor.

 

FOTO: PAUL MASSEY / LIVINGETC

 

DJEČJA SOBA

Sinovi vlasnika kuće vole se družiti pa su željeli zajedničku sobu. Kako često imaju prijatelje htjeli su krevete na kat i prostor za prijatelje.

 

FOTO: PAUL MASSEY / LIVINGETC

 

DVORIŠTE

Ovo je dio kuće u kojem se provodi najviše vremena. Obitelj cijelo ljeto provodi vani, a poseban je ugođaj za vrijeme izlazak i zalaska sunca.

 

FOTO: PAUL MASSEY / LIVINGETC

 

 

 

Komentari