UNIKATNI KOMADI ZA ORIGINALAN INTERIJER: pogledajte kako to postići namještajem po mjeri

Namještaj po mjeri omogućava nam i da dom ima posebne, unikante komade zbog kojeg će dom izgledati originalno. Isto vrijedi i za poslovne prostore, u što se možete uvijeriti na primjeru uređenja novog ureda studija Mirjana Mikulec interijeri

 

Uređenje uredskog prostora ponekad je poseban izazov, no, uz odabir pravih materijala i unikatnih komada namještaja rezultat može biti spektakularan, u što se možete uvjeriti na primjeru novog radnog prostora studija Mirjane Mikulec. Unikatni komadi, prema zamislima tima poznate dizajnerice rađeni su po mjeri, s materijalima iz Elgrada.

Izrada unikatnih komada, koji daju posebnost svakom interijeru manje su poznata odlika namještaja po mjeri.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

“Jedinstveni komadi namještaja istaknut će se u svakom prostoru, a osim estetske note, potpuno su prilagođeni namjeni. Upravo to smo i mi napraviti u našem novom uredu. U novim prostorima tako smo izradili radni stol, konzolu, stol za sastanke i pult na ulazu, a sve potrebne materijale pronašli smo u Elgradu”, ističe dizajnerica dodajući kako su ovi komadi izrađeni po mjeri u prostor unijeli željenu eleganciju.

“Pri uređenju ureda nužno je stvoriti prostor u kojem će se ugodno osjećati zaposlenici, klijenti i poslovni partneri. Što se tiče samog dizajna, prioritet su bili kvaliteta i elegancija”, dodaje dizajnerica.

Projekt: Mirjana Mikulec / Foto: Mario Poje

Ovakav namještaj može biti savršena inspiracija i za one koje uređuju svoj životni prostor, a žele da se on ističe svojom posebnošću i da u potpunosti odgovara njihovim željama i potrebama.

“Namještaj po mjeri sjajan je izbor kako za privatne,tako i za poslovne prostore. Upravo oni često su i zahtjevniji za uređenje jer se u obzir mora uzeti puno više faktora nego kod uređenja stana. Kvalitetni materijali svakako su prioritet i to zbog velikog broja ljudi koji prostorije koriste”, objašnjava Mladen Lovreković iz Elgrada.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

Kako izgledaju unikatni komadi namještaja po mjeri, koji se odlikuju kako posebnošću, tako i kvalitetom te koji su sve materijali korišteni u njihovoj izradi, pogledajte u video prilogu!

 

Komentari