UREĐENJE TERASE U DUGOM SELU: blagovaonica na otvorenom idealna je za ljetne ručkove

Useljenje u novi stan uvijek stvara posebno uzbuđenje. Kada je gotov interijer treba se posvetiti i uređenju terasa i balkona, a ovi proljetni dani posebno nas motiviraju za to

 

 

 


U Dugom Selu timu Mirjane Mikulec povjereno je uređenje stana od 65 kvadrata. Nakon svega na red je došla i terasa od devet kvadrata. Kako je stan u prizemlju trebalo je osmisliti rješenje kako ju zakloniti od znatiželjnih pogleda. Osim toga, klijentica je poželjela da ona povremeno bude i blagovaonica na otvorenom.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Vrtni namještaj prvo je odabran u Lesnininom web shopu te ubrzo dostavljen na adresu. Za terase ovakve veličine idealno je birati okrugle stolove i to dovoljno velike da za njim može sjediti više osoba, a i omogućavaju lako kretanje po prostoru. Zato je i ovdje stigao sivi okrugli stol s pripadajućim stolcima. Na otvorenim prostorima izuzetno je važno birati namještaj koji podnosi promjene vremena, kišu, vjetar ili jako sunce. Zato je potrebno tražiti otporne i nepropusne tkanine poput jute i obrađeno drvo koji mogu izdržati razne vremenske prilike.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Pri opremanju vanjskih prostora uz razne kombinacije namještaja, obavezno malo vremena posvetite odabiru bilja. Terasa bez zelenila jednostavno nema smisla. Osim što će te stvoriti dojam male oaze, dobit ćete i malo privatnosti od susjeda.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Kako je teklo uređenje, pogledajte u videu.

Komentari