LUCIJINO RAZIGRANO CARSTVO: nikad dovršena soba postala je napokon funkcionalna i lijepa

Mama Đurđica na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila je sobu svoje kćerke Lucije. Nedovršena soba imala je samo osnovne elemente te je trebala manje komade namještaja i detalje da napokon zaživi!

 

 

 

Na red je došao i posljednji nagradni makeover u 19. sezoni InDizajna! U suradnji s Meblo Tradeom dizajnerica Mirjana Mikulec zaputila se u Tuhelj kako bi do kraja uredila sobu djevojčice Lucije. Mama Đurđica prijavila je sobu svoje kćeri koja već dugo stoji nedovršena.

 

Foto: Marko Cindrić

 


Foto: Marko Cindrić

Preuređenje sobe naime počelo je prošle godine, prije nego što se 9-godišnja Lucija razboljela. Osnovni komadi namještaja su kupljeni, no zbog troškova liječenja, ali i vremena koje ono oduzima, soba nikad nije dovršena. Budući da su u sobi već postojali osnovni elementi poput ormara i kreveta te su bili u nešto klasičnijem stilu, u uređenju je trebalo dodacima pomladiti prostor i prilagoditi ga više uzrastu mlade vlasnice. Ideja je da se unesu pastelne boje i da se zidovi razigraju. Ovaj puta InDizajn tim odlučio se za oslikavanje zidova.

 

Foto: Marko Cindrić

Prije oslikavanja bilo je potrebno nanijeti novi sloj boje na dio zidova. S obzirom na to da se soba djelomično nalazi pod kosinom, nježnim tonovima ujednačeni su svi zidovi, kao i strop, a obogaćeni su štukaturama.

Svi postojeći komadi namještaja smo zadržani, a njim su dodani radni stol, stolac, pomoćni stolić koji je ovdje u ulozi noćnog ormarića te naslonjač u kutku za čitanje, tepih i detalji.

 

Kako su mama i Lucija reagirali na novi izgled sobe, pogledajte u video prilogu!

 

Komentari