3 makeovera kojima su stanovi iz emisije Tražimo dom dobili više šarma i ljepote

Ususret trećoj sezoni emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ prisjetili smo se makeovera u prostorima u kojima je trebalo uspješno uskladiti zatečeni namještaj s novim

 

 


Prilikom uređivanja prostora za najam ili prodaju treba voditi računa i o postojećem namještaju te kako u njega uklopiti neke nove ideje. Ponekad namještaj ulazi u cijenu stanu, a često investitori, u želji da brzo prodaju nekretninu, daju odriješene ruke našim arhitektima i dizajnerima.

Osim praznih novogradnji, kandidatima su, ovisno o njihovim željama, pokazani stanovi i kuće kojima je bilo potrebno malo osvježenja kako bi se istaknuli na tržištu nekretnina. Stan u Oporovečkim Majdakima s pogledom sa dvije terase sigurno će oduševiti mnoge koji vole istok grada Zagreba. Ovaj stan s tri spavaće sobe spreman je uz sitne preinake primiti nove stanare koji žele mir i tišinu. Njegova velika prednost je blizina centra Dubrave te javnog prijevoza. Mi smo se angažirali oko uređenja terase i odlično spojili stare i nove komade namještaja u dnevnom prostoru i spavaćoj sobi.

FOTO: DARKO MIHALIĆ

 

FOTO: DARKO MIHALIĆ

Ponekad je dovoljno poigrati se detaljima da bismo napravili dobar posao! Zadatak u spavaćoj sobi u Selcu bio je zadržati postojeći namještaj i prostor malo osvježiti. Najbolji saveznik za to je nova posteljina koja odabranim bojama odgovara prostirkama, novim zavjesama i detaljima na noćnim ormarićima. Zelenilo u kutu sobe izvrsna je dekoracija koja uz vaze, knjige i svijeće garantira opuštenu atmosferu.

FOTO: DARKO MIHALIĆ

Jedan od glavnih aduta prilikom prodaje stana su čisti i uredni zidovi. Odabirom bijele sigurno nećete pogriješiti. Ona vizualno povećava prostor što se pokazalo i na primjeru male dječje sobe stana u Dugavama. Ujedno, bijela reflektira svjetlost pa soba djeluje prozračnije.

FOTO: DARKO MIHALIĆ

Na neke od uspješnih makeovera iz prve sezone podsjećamo vas u galeriji.

Komentari