Nagradni makeover sedme sezone

Posljednji prilog u zadnjoj emisiji sezone uvijek je rezerviran za nagradni makeover. Ovosezonski sretni dobitnik je jedan neispavani tata koji je svojoj kćerkici zaželio spavaću sobu. Malena Ana izgleda, ne voli krevetiće, već radije spava s roditeljima. Tata s time baš i nije sretan, u svom pismu kaže “Svijet je na rubu rata, država je uništena krizom, postoji realna šansa da će čovječanstvo uništiti klima, a ja samo želim odspavati 2 sata u komadu.” U želji da mu osiguramo malo više sna, uredili smo sobu malenoj Ani i njenom bratu.

U sobi od 10 kvadrata morali smo smjestiti dvoje djece, budućeg školarca i malu Anu koja je do sada spavala s roditeljima. Prvi nam je korak bio stvaranje tlocrtnog rasporeda gdje ćemo smjestiti novi ormar. Postojeći više nije u uporabnom stanju, pa smo odlučili izraditi novi, a morali smo smjestiti i radni stol kako bismo ispunili sve zahtjeve mališana i njihovih roditelja.

Tlocrtni raspored dječje sobe
Tlocrtni raspored dječje sobe

Kako je Gabrijel veliki zaljubljenik u svemir, upravo nam je  bila tema uređenja sobe. Prilikom odabira namještaja važno je voditi računa o tome da on bude funkcionalan i jednom kada svemirska faza prođe, stoga smo se poigrali zidovima.

Screen Shot 2015-06-15 at 13.13.17 Screen Shot 2015-06-15 at 13.13.53

 


Ako i vi imate malu dječju sobu koju želite učiniti lijepšom za vaše mališane, idealno je poigrati se zidovima koje vrlo jednostavno možete ponovno obojiti. Naša preporuka će uvijek biti da namještaj izradite kvaliteno i birate materijale koji će trajati dugi niz godina, a zidovi i detalji neka budu ti kojima ćete mijenjati izgled sobe.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić
Komentari