Stara blagovaonica napokon je postala omiljeno mjesto za druženje i objedovanje s lijepim pogledom na vrt

Naša ekipa u novom je prilogu „Iznenadi me“ pomogla je jednoj prijateljici da iznenadi drugu novom blagovaonicom u kojoj često provode vrijeme. Obitelj zatvorenu terasu koristi kao prostor za blagovanje, ali i mjesto za odlaganje stvari koji im u ovom trenutku ne trebaju.

 

 


Blagovaonici nedostaje osobnosti pa je bilo i vrijeme da joj vratimo izvornu ulogu– mjesto za objedovanje i druženje prijateljica kada svrate na kavu. Prije dolaska namještaja krenuli su radovi. Mario je dobio zaduženje da uredi strop, a Antonia je osvježila staru ukrasnu klupicu s cvijećem.

Nježni tonovi poput nijanse masline uvijek su dobrodošli kada je riječ o bojanju stropova jer daju dodatnu svježinu prostoru. To će posebno doći do izražaja za vrijeme sunčanih dana.

INDIZAJN/ FOTO: SAŠA LISJAK

 


Ovdje su prevladali smeđi i crni tonovi te prirodni materijali provučeni kroz rasvjetu i kutak za čitanje. Odabran je stol za koji može sjesti veći broj osoba, a postavljanjem tepiha prostor je dobio toplinu budući da su na podu pločice. Zelenilo je neizostavan detalj svakog uređenja, a pogledom kroz staklenu stijenu blagovaonica je povezana s cvijećem iz vrta.

INDIZAJN/ FOTO: SAŠA LISJAK

 


Što se sve napravilo u osam sati, pogledajte u video prilogu.

Komentari