U novom dizajnerskom dvoboju zadatak je bio urediti radnu sobu

U novom dizjanerskom dvoboju, u kojem su sudjelovale dvije mame i njihove kćeri zadatak je bio uređenje radne sobe. Pogledajte kako su se dizajnerice na jedan dan snašle i tko je osvojio nagradu, poklon bon Lesnine!

 


Zanimljiv dizajnerski dvoboj pratio je dvije mame i dvije kćeri koje su dobile zadatak urediti radnu sobu sa zadanim artiklom – sivim tepihom. Jedan par čine Dijana i Ana Lučić iz Zagreba, a drugi Marija i Ema Jurišić iz Sesveta.

Dvoboj je pratio arhitekt studija Mirjana Mikulec interijeri, Matko Šimić, i u tijesnoj borbi odabrao pobjednice. Koji par i čije uređenje je bolje saznat ćete klikom na link videa priloženog na kraju članka.


MARIJA & EMA

INDIZAJN/MARKO CINDRIĆ

 


DIJANA & ANA

INDIZAJN/FOTO: IVAN ŠPEHAR

SAVJETI MIRJANE MIKULEC ZA RADNI PROSTOR

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec podsjeća da radne prostore ne treba previše natrpavati. Dovoljno je izabrati dekoracije koje su ujedno i funkcionalne, kao što su sat, kalendar i organizator.

Ako soba dopušta, može se dodati fotelja kako bi radna soba bila ugodna i u pauzama od rada. Osnovni element svakog radnog prostora je rasvjeta pa svakako dobro uložiti u kvalitetnu stolnu ili podnu lampu.


A sada pogledajte cijeli dizajnerski dvoboj u video prilogu!

 

Komentari