Stara smeđa blagovaonica napokon je dočekala makeover

Najveći problem blagovaonice u obiteljskom domu u Novskoj je što godinama ništa nije mijenjano u noj. Namještaj je očuvan, ali vrijeme je jednostavno učinilo svoje i prostor vapi za promjenom i osvježenjem. Pogledajte kako je to tim Mirjane Mikulec ostvario u samo osam sati….

 

Svaki prostor, ma kako dobro osmišljen bio, treba promjenu s vremena na vrijeme. U domu dizajnera i ljubitelja interijera te promjene su vrlo redovite i intenzivne, a oni koji ne spadaju u ovu skupinu nakon nekoliko godina ipak shvate da njihov dom, a naročito neki dijelovi, trebaju osvježenje u vidu detalja, dijelova namještaja ili kompletnog preuređenja.

Sličan problem imala je i gospođa Lucija Lovrić iz Novske te se javila na naš nagradni natječaj Iznenadi me unutar kojeg je tim Mirjane Mikulec unutar svega osam sati promijenio lice njezine blagovaonice. Kako je blagovanje u sklopu kuhinje, namještaj – stol i stolci, kao i tepih i zidne obloge morale su se uskladiti s postojećim smeđim drvenim elementima. Birao se namještaj smeđih i sivih tonova, sa zlatnim akcentima da bude usklađen s kuhinjom.

Također, zbog malo kvadrata kojima prostor raspolaže, dizajnerica se odlučila na stol okruglog oblika te stolice bez rukonaslona jer zauzimaju manje mjesta. Kako je tekao cijeli proces ovog brzog makeovera te što je sve izmijenjeno, pogledajte u video prilogu!

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari