Prije i poslije: brzi makeover studentove sobe

Mladi Osječanin, student Mislav, osvojio je nagradni makeover u kojem mu je tim Mirjane Mikulec dovršio uređenje sobe koja je ujedno i spavaća i dnevna. Pogledajte kakvu je sjajnu transformaciju doživjela ova prostorija!

 


Studentske sobe i stanovi obično su bezlična mjesta u kojem se nalazi samo osnovni namještaj, a i on je počesto u vrlo lošem stanju i stilskom neskladu. Soba mladoga Osječanina Mislava koji je došao na studij u Zagreb primjer je koji to i potvrđuje.


PRIJE

Krevet, polica za knjige koja ujedno odvaja spavaći od dnevnog dijela te improvizirani ormar su jedini elementi koji se nalaze u njegovoj sobi. Bila je potrebna nadogradnja, ne samo da prostor izgleda ljepše, nego i da se u dnevnom dijelu omogući i ležaj na kojem bi gosti i rodbina mogli prenoćiti.

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić

 


POSLIJE

Mislav se prijavio na naš nagradni makeover Iznenadi me i uspio ga osvojiti, a tim Mirjane Mikulec u svega šest sati preobrazio je njegovu polupraznu sobu.

Foto: Darko Mihalić

Nova boja na zidu, tapete, sofa, tepih, zavjese i stolić novi su komadi u prostoriji koja sada zadovoljava sve Mislavove potrebe. Soba je postala funkcionalnija i znatno ljepša, a kako je tekao proces preobrazbe kao i studentovu reakciju na makeover, pogledajte u video prilogu!

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari