Uredili smo sobu sobu namještajem na kojem se ogrebotine brišu – peglom!

Prostorija u kojoj smo objedinili radnu i gostinjsku sobu estetski je skladna cjelina u kojoj prevladavaju decentni i umirujući sivo-bijeli tonovi. No, nismo zaboravili ni na korištenje kvalitetnih materijala poput fenixa stvaranog uz pomoć novih tehnologija

 

Svi volimo prirodne tradicionalne materijale poput drveta, kamena ili pak opeke. Pored toga, ovakvi materijali nikada neće izaći iz mode i uvijek će imati svoje zasluženo mjesto u interijeru. No, dobro je kada se isprepliću tradicionalni, prirodni materijali s onim novima, čije vrijeme tek dolazi.

Na primjeru uređenja radne sobe, koja je ujedno i gostinjska te služi kao mala oaza za odmor možemo vidjeti kako se sjajno implementiraju novi materijali u interijere. Oni su, poput fenixa kojeg se koristilo u osmišljavanju namještaja po  mjeri u ovom prostoru, vrlo praktični i otporni na mehanička oštećenja, ali su istovremeno elegantna estetska rješenja.

 

Što sve mogu materijali nove generacije, gdje ih je nabolje upotrebljavati i koja su njegova svojstva kao i kako smo koncipirali uređenje gostinjsko-radne sobe, pogledajte u video prilogu.

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić
Komentari