Posljednji dizajnerski dvoboj 16. sezone: zadatak je bio uređenje malog dnevnog boravka. I to u eklektičnom stilu!

Na redu je posljednji ovosezonski dizajnerski dvoboj. Pogledajte kako su se dizajnerski timovi snašli sa zadatkom koji im je dala Mirjana Mikulec – uređenjem malog dnevnog boravka u eklektičnom stilu!

 

 

Novina, koju je donijela sada već prošla, 16. sezona emisije InDizajn pokazala se kao pun pogodak. I vama gledateljima i čitateljima svidjela se ideja da dizajner sa sobom u Lesninu povede partnera-pomagača koji će mu biti desna ruka u uređenju interijera. Ovako je dinamičnije, a i natjecatelji se osjećaju sigurnije jer imaju pomoć u vidu svojih prijatelja, kolega, supruga, kćeri….

Posljednji dizajnerski dvoboj u 16. sezoni pred kamere InDizajna doveo je Maju i njezinu majku Senku, koje su stigle iz Ljubuškog te Igora i njegovu kolegicu Martinu.

Zadatak koji im je zadala Mirjana – mali dnevni boravak u eklektičnom stilu natjecateljima se činio vrlo zanimljivim, a Igor je istaknuo kako tako može iskazati više svoju kreativnost.

Kako su se parovi snašli u ograničenom vremenu od svega dva sata i tko je prema Mirjaninu sudu bio bolji, pogledajte u video prilogu!

A nove avanture Dizajnera na jedan dan se nastavljaju u novoj, 17. sezoni koja stiže na proljeće. InDizajn tim već marljivo radi na novim epizodama!

 

 

MARTINA & IGOR

InDizajn

 

MAJA & SENKA

InDizajn

Komentari