Petra i Tony u dizajnerskom dvoboju: pogledajte tko je bolje uredio blagovaonicu

Ljubiteljice lijepih interijera i uređenja, Petra i Tony, okušale su se u dizajnerskom dvoboju u emisiji InDizajn. Zadatak im je bio urediti blagovaonicu u vintage stilu. Pogledajte kako su se natjecateljice snašle te kome je otišla nagrada u ruke

 

 

 

Dizajnerski dvoboj ovaj puta vodi se između Petre i Tony, ljubiteljica interijera koje su se prijavile na naš nagradni natječaj Dizajner na jedan dan i nastupile u aktualnoj, 15. sezoni emisije, u istoimenom prilogu. U samo dva sata natjecateljice su trebale urediti prostor prema zadataku i s asortimanom Lesnine, a nagrada odlazi onoj dizajnerici koja je bolje odgovorila na zadanu temu.

Mirjana Mikulec zadala im je zadatak uređenja blagovaonice u vintage stilu, što je za natjecateljice, naročito Petru, predstavljalo veliki izazov.

“Malo je neobična tema uređenja, nisam se do sada susrela s takvim stilom. Ali, mislim da će to za mene biti izazov”, smatra Petra, dok je Tony zadovoljna odabirom teme.

“Tema je vrlo zanimljiva i već imam neke dobre ideje”, izjavila je optimistično Tony nakon što je čula svoj zadatak.

Je li se Tony bolje snašla u uređenju blagovaonice u vintage stilu te kome je pripala pobjeda, pogledajte u našem video prilogu!

 

 

TONY

InDizajn

 

PETRA

InDizajn

Komentari