Kad gledatelji uređuju: evo kako su se snašli Ivana i Juraj u ulozi dizajnera

Ljubitelji interijera i emisije ‘In Dizajn s Mirjanom Mikulec’, Ivana i Juraj, okušalo se u uređenju predsoblja. U samo dva sata morali su osmisliti ovaj prostor da bude funkcionalan te estetski zanimljiv. Saznajte u nastavku je li im to pošlo za rukom….

 

Nije lako osmisliti neki prostor za samo dva sata, koliko je bilo na raspolaganju natjecateljima Juraju i Ivani, koji su osvojili nagradni natječaj za rubriku ‘Dizajner na jedan dan’ u emisiji ‘In Dizajn s Mirjanom Mikulec’. K tome, zadatak je otežala činjenica da moraju urediti predsoblje, što nije nimalo jednostavno. Za njih je odabir prostorije bio veliko iznenađenje, no Juraj ipak nije krio svoje zadovoljstvo jer od uređenja predsoblja za njega postoji i teži zadatak – dječja soba.

K tome, Juraj je odustao od svoga omiljenoga stila minimalizma te se priklonio klasici, dok je Ivana uživala kreirajući predsoblje baš onakvo kakvo bi i sama rado imala.

Konačan rezultat je vrlo zanimljiv jer pokazuje različitost u ukusima i doživljaju prostora, a kako su prošli u ocjenama te koje im je sve zamjerke Mirjana Mikulec pronašla, pogledajte u video prilogu.

 

 

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

 

 

Komentari