Osvježena i modernija: novi život stilski neusklađene blagovaonice

Posljednji nagradni makeover Iznenadi me u 15. sezoni emisije pripao je obitelji Perković koju je na natječaj prijavila kćer Danijela sa željom za obnovom blagovaonice. Pogledajte što je tim Mirjane Mikulec učinio od prostora!

 

 

U 15. sezoni InDizajna, 12 gledatelja i gledateljica tim Mirjane Mikulec iznenadio je preuređenjem jedne prostorije njihova doma. A ovaj puta vidjet ćemo posljednji makeover u kojem je uređena nedovršena blagovaonica gledateljice iz Rijeke. Obitelj Perković prijavila je na natječaj kćer Danijela koja je poželjela da se napokon dovrši ovaj kutak u stanu. Naime, Perkovići su prije nepune dvije godine krenuli u preuređenje stana, no na samom kraju izgubili su inspiraciju i sve je završilo u neskladnoj kombinaciji modernog i klasičnog namještaja, bez detalja i usklađenosti. Stari namještaj svakako je bio pregrub za ovaj stil uređenja, pa je nabavljen novi.

Tim Mirjane Mikulec odlučio je staviti za jedan zid blagovanja tapetu koja se odlično uklopila u prostoriju i novi, moderniji koncept uređenja. Iako decentnog geometrijskog uzorka, tapeta je itekako vidljiva i efektna dekoracija te stvara savršenu podlogu za sivi stol i tirkizne stolice. Odabran je stol na razvlačenje kako bi bio prilagođen potrebama i mogao primiti više gostiju odnosno članove sada u međuvremenu proširene obitelji.

 Pogledajte u video prilogu kako je tekla preobrazba blagovaonice! 

 

 

PRIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

Komentari