Uz minimalan budžet riješili smo problem prskanja i vlage u kupaonici

Unatoč pomnom planiranju i informiranju o svemu na što treba paziti, dogodi se da tek nakon što uredimo neki prostor vidimo neke njegove nedostatke. Ili da smo nešto mogli i trebali bolje odabrati i izvesti. Upravo to shvatili su vlasnici nedavno renovirane kupaonice…

 

Vlasnik nedavno renovirane kupaonice Nikola Huzjak prijavio se na nagradni natječaj Riješi moj problem kako bi popravio neke stvari u ovoj prostoriji svoga doma. Uz minimalan budžet ekipa Mirjane Mikulec pronašla je rješenje za prskanje vode i stvaranje pare odnosno vlage u kupaonici. Kako su se vlasnici prilikom adaptacije odlučili za kadu, smatrali su da njezino ograđivanje nije potrebno, a zavjese im se nisu sviđale jer nisu nudile trajno rješenje.

No, nakon nekog vremena korištenja shvatili su da je neka vrsta paravana ipak potrebna. Kako zavjesa nije dolazila u obzir, predložena im je pomična staklena stijena koja će se montirati tik uz kadu i koja će spriječiti prskanje vode prilikom tuširanja kao i nakupljanje vlage. Pored pregrade unijeli smo još nekoliko praktičnih elemenata u kupaonicu – lijepe i elegantne staklene police za odlaganje sredstava za higijenu i njegu te vješalice za ručnike koji su joj donijeli i novu dozu estetike i atraktivnosti.

Kako je tekla cijela preobrazba te koliko je komplicirano bilo naknadno staviti staklenu pregradu u kupaonicu, pogledajte u video prilogu!

 

PRIJE

 

 

InDizajn

 

 

POSLIJE

InDizajn

 

Komentari