ANTI SE ISPUNILA ŽELJA: dobio je moderniji i usklađeniji dnevni boravak

Na nagradni natječaj Iznenadi me Ante je prijavio svoj dnevni boravak. Pogledajte kako je tim Mirjane Mikulec odgovorio na njegove želje za modernijim i skladnijim prostorom!

 

 


Dnevni boravak je najčešće prijavljivana prostorija na nagradnim natječajima Iznenadi me koje priređuje uoči početka svake sezone emisija InDizajn. No, to nimalo ne čudi jer je riječ o prostoriji koja je omiljena u svakom domu i u njoj provodimo svoje slobodno vrijeme, uz opuštanje, druženje, odmaranje…

Gledatelj Ante također je prijavio dnevni boravak i dobio priliku za preuređenjem prostora u kojem se nalazi i dio za spavanje. No, njegova želja je bila da dnevni dio s kutnom garniturom i tv zidom dobije novo lice koje će biti modernije, ali i usklađenije s ostatkom prostora, kako stilski tako i dimenzijama.

Naime, osim što je prostor potrebno vizualno osvježiti i učiniti ga suvremenim, komadi koji se u njemu trenutačno nalaze nisu najspretnije odabrani s obzirom na kvadraturu.

Foto: Saša Lisjak

Tim Mirjane Mikulec počeo je s uređenjem baze, odnosno zidova. Odabrana je siva paleta tonova, a monotonija se izbjegla bojenjem u nekoliko različitih tonova i oblika.

Prije nego što su raspoređeni novi komadi namještaja, prostor je potrebno očistiti, a u tome je pomogao Samsung Jet usisivač koji je timu Mirjane Mikulec uvijek pri ruci.

 

Foto: Saša Lisjak

Promjenom garniture prikladnijih dimenzija dobiveno je mjesta za veći stolić, a njezina siva boja razgirana je žutim ukrasnim jastučićima. Umjesto premalog okruglog tepiha, stavljen je tepih prikladne veličine. Budući da Ante nema potrebu za radnim stolom, on je izbačen iz prostorije, a stara komoda zamijenjena je novom.

Foto: Saša Lisjak

U video prilogu pogledajte kako je tekao cijeli proces preuređenja kao i kako sada izgleda dio dnevnog boravka u kojem je tv komoda!

 

 

Komentari