Dvije super ideje za uređenje radnog kutka u popularnom stilu

Poznata dizajnerica interijera u svojoj video rubrici Insta(nt) savjeti by Mirjana Mikulec uz pomoć Lesnine nudi dvije varijante uređenja radnog kutka u vašem domu. Odabrala je industrijski stil koji postaje sve traženiji u uređenju doma

 

 

Industrijski stil sve je samo ne dosadan i predvidljiv. U tome se i krije najveći razlog njegove popularnosti, kao i činjenici da ga možete unijeti u interijer bez kupnje novih komada namještaja…  Uvijek postoje neki stari komadi koje možete savršeno uklopiti u ovaj stil nanoseći novi sloj laka, boje, tekstila ili ih jednostavno koristite u izvornom obliku, bez uljepšavanja… Stoga, ako planirate makeover svoga radnog kutka ili krećete od nule, razmislite o ovom retro stilu koji osvaja interijere.

Kada se prije nekoliko godina vratio na mala vrata u svijet interijera, bio je prihvaćen naročito kod mlađe populacije, ljubitelja retro dizajna i spontanog koncepta uređenja koji ne voli savršenosti, asketizam i čiste, pročišćene linije. No, kako je moderna varijanta industrijskog stila oduzela onu prethodnu robusnost i hladnoću te unijela dašak topline i mekoće, polako su je počeli prihvaćati svi. Dizajnerica Mirjana Mikulec stoga je odlučila svoj novi video prilog svojih Insta(nt) savjeta posvetiti baš tom stilu, uređujući radni kutak u domu.

Uz pomoć Lesnine ponudila je dvije varijante radnog prostora u industrijskom stilu kako bi se zadovoljili različiti ukusi. Zavirite u video prilog i inspirirajte se sjajnom dozom ovog popularnog stila i opremite radni kutak iz snova! Usput saznajte korisne informacije – koje materijale i boje je dobro koristiti i kako ih kombinirati s drugima….

 

 

Komentari