Imate malu kupaonicu u koju ne stane bide? Ne brinite, postoji novi 2u1 sistem koji osvaja funkcionalnošću i estetikom

Kada je u pitanju intimna higijena, kompromisa ne bi trebalo biti. Pored tuša ili kade, svakako bi trebalo postaviti i bide.  No, kako za njega rijetko pronađemo mjesto u kupaonici, lako ga se odreknemo… Predlažemo sjajnu zamjenu, a o čemu je zapravo riječ, saznajte u nastavku!

 

 

 

Pranje toplom vodom nakon korištenja wc-a polako postaje standard kada govorimo o intimnoj higijeni. Tu je ulogu, pored tuša ili kade, dugo imao i bide, koji je bio vrlo praktično rješenje za kupaonice, toalete i održavanje intimne higijene. No, kako su suvremene kupaonice uglavnom male kvadrature, od ideje bidea se danas često odustaje. Doista nije lako pronaći mjesto za postavljanje dodatnog elementa sanitarija.

No, zahvaljujući inovativnom rješenju TECEone moguće je imati bide u kupaonici, ali ne kao zaseban element. Riječ je o 2u1 elementu, školjci koja u sebi ima i funkciju bidea te se doista može uklopiti u svaku pa i najmanju kupaonicu. Elementom koji ima više funkcija štedi se dragocjeni prostor u maloj kupaonici.

Jednim okretom gumba može se regulirati količina vode i temperature do 38 stupnjeva, a ono što je izuzetno važno je to da sam element ima funkciju samočišćenja. Uz bezvremenski dizajn uz kvalitetu, stvorena je i estetska predispozicija da vaša kupaonica izgleda lijepo i praktično.

Kako izgleda i funkcionira TECEone, pogledajte u video prilogu!

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKOMIHALIĆ

 

Komentari