NOVA SOBA ZA BENJAMINA: devetogodišnjaka iz Varaždina mama je iznenadila nagradnim preuređenjem

InDizajn ekipa, predvođena dizanericom Mirjanom Mikulec otišla je iz Turčina, mjesta pokraj Varaždina, punog srca. Preuređenjem sobe tim je uljepšao barem malo svakodnevicu dječaka Benjamina koji se godinu dana bori s leukemijom.

 


Među brojnim prijavama na nagradnom natječaju Iznenadi me, našla se i ona mame Marinele, koja je prijavila sobu svog devetogodišnjeg sina Benjamina, koji je prije manje od godinu dana obolio od leukemije.

Sobi je preuređenje zaista i više nego potrebno. Prije svega, treba urediti zidove koji su u dosta lošem stanju. Naravnou planu je promijeniti i namještaj koji je dotrajao.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić
InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Kako bi Benjaminu barem malo uljepšala ovaj period života, ekipa InDizajna krenula je odmah na posao, a prije toga odabrala je sav potreban namještaj u Meblo Tradeu.

Prije namještanja obnovili su se zidovi, a kako bi se razbila monotonija, na jednom se dijelu majstor Mario poigrao bojom.

Odabrana je gotova soba koja ima podignuti krevet, a ispod njega stane još jedan, budući da Benjamin sobu dijeli s bratom Viktorom. Na taj način oslobodio se prostor i dobilo dodatno mjesto za igru i druženje.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

U prostor se uklopio i stari radni stol koje je pridružen i diskretni stolac.

“Još jedno nagradno preuređenje je iza nas. Budući da mladi vlasnik voli crvenu boju, uvažili smo njegovu želju za crvenom sobom. U video prilogu pogledajte kako se novi izgled sobe svidio Benjaminu i njegovoj mami”, poručuje za kraj Mirjana Mikulec.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Komentari