RASKOŠNA I ELEGANTNA TERASA: odmor i uživanje zagarantirani su čim kročite na nju

Sve topliji i duži dani motiviraju nas da slobodno vrijeme provodimo na našim produženim dnevnim boravcima. Često radimo grešku kada zbog nedostatka prostora balkone pretvaramo u skladišni prostor pa ako je to i kod vas slučaj, pokušat ćemo vas motivirati da vanjski prostor doma dobije izgled kakav i zaslužuje

 

 

Bez obzira na njihovu kvadraturu, uvijek je lijepo imati jedan kutak za odmaranje i druženje. Studio Mirjane Mikulec jednako profesionalno pristupa uređenju terasa kao što to radi kada je riječ o interijerima. Izazov je uvijek dobrodošao! Tako je došlo i do uređenja terase od 12 kvadrata, stana u Zagrebu, za koju je klijent poželio da bude elegantna, ali s malom dozom luksuza.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Zahvaljujući lijepim idejama iz Međimurjepleta složen je prekrasan dnevni boravak na otvorenom. Prednost je bila dovoljno velika kvadratura koja je omogućila postavljanje velikog i udobnog namještaja stvorenog za uživanje. Osim standardnog namještaja koji viđamo na terasama sve se više traže i vanjski tepisi pa je jedan takav postavljen i ovdje.

Kako su keramičke pločice izrazito jakog uzorka odabran je namještaj u nenametljivoj sivoj uz detalje u metalik, zlatnoj i crnoj boji zahvaljujući kojima je postignut traženi luksuz. Upravo su sitnice i bilje ovaj prostor učinile toplim i ugodnim za idealne ljetne večeri koje su pred nama.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Video otkriva kako je teklo uređenje i koji su još zanimljivi komada namještaja mjesto pronašli na ovoj terasi.

Komentari