Makeover muške kupaonice: crnim sanitarijama postignuta je doza profinjenosti i elegancije

Kada govorimo o muškim kupaonicama prva nam je asocijacija jednostavnost i funkcionalnost. No, treba priznati da i muškarci itekako znaju uživati. Par zanimljivih detalja podići će svaki prostor, a kada je riječ o malim kupaonicama, dovoljno je da malo pažnje posvetite odabiru sanitarija. Mi smo u našem projektu odabrali crne sanitarije!

 

 

 

Prilikom opremanja kupaonice osim praktičnosti, sve se više pozornosti posvećuje estetici. Ideja je bezbroj, a vi samo morate odabrati onu zbog koje ćete u svojoj kupaonici što više uživati. Makeover jedne takve, sa zanimljivim crnim sanitarijama odradio je tim Mirjane Mikulec u stanu od 50 kvadrata. Kada je sve završeno, kupaonica je doista bila neprepoznatljiva!

TOP 7 stvari kao stvorenih za savršenu malu kupaonicu 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Zamijenjene su sanitarije te zidne i podne obloge. U videu pogledajte koji su još prijedlozi preporučeni klijentu prije nego što je odluka pala na tamne sanitarije i pločice zanimljivog uzorka nalik na freske. Na pod je postavljena siva keramika kako bi se ublažio dojam intenzivnih zidnih pločica, a utičnice i prekidači bojom i oblikom nenametljivo se slažu s ostatkom uređenja.

Crne sanitarije uz odabir, također crnih visilica pojačale su dojam elegancije. Nova tuš kabina postavljena je u razini poda bez vidljivih rubova što klijenti sve češće traže prilikom opremanja kupaonica. S jedne strane postavljeni su umivaonik i wc školjka, a s druge strane tuš kabine ostavljeno je mjesto za perilicu rublja koja u ovom trenutku nije potrebna.

 

 

 

Komentari