5 kreveta, 5 stilskih priča: odaberite favorita za najintimniju prostoriju u svome domu

Željeli biste novi krevet u svojoj spavaonici, no nemate ideju koji odabrati? Inspirirajte se prijedlozima Mirjane Mikulec koja je sa svojim timom složila pet različitih spavaćih soba. Bez obzira na to koji stil volite, u ovim primjerima sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

 

 

Krevet je osnovni element svake spavaće sobe te želimo da pored osnovne funkcije – udobnosti, zadovolji i estetske kriterije. Bitno je pored kvalitete pratiti i trendove i novitete na tržištu, kako bismo odabrali ležaj idealan za svoje potrebe. Sve češće se biraju boxspring kreveti koji zadovoljavaju sve potrebne kriterije. Specifičnost ovih modela je taj što se sastoje od tri pojedinačne komponente koje čine cjelinu: postolja, madraca i nadmadraca. Njihova usklađenost i međusobno nadopunjavanje podigli su razinu udobnosti kreveta kao i estetske kriterije.

Boxspring kreveti zbog načina obrade madraca omogućavaju nam da se neuredno navučene plahte u potpunosti skriju. To je postignuto time što se presvlači isključivo nadmadrac, koji je skriven prekrivačem.

Domaći brand Hespo ove je godine predstavio čak pet novih modela boxpring kreveta, a tim Mirjane Mikulec osmislio je pet različitih stajlinga spavaćih soba, kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe. I vjerujemo da ćete pronaći krevet u kojem ćete se osjećati najudobnije te dobiti ideje kako urediti područje oko kreveta. Kako se svakom od kreveta može definirati visina, materijal izrade kao i tvrdoća madraca, ni jedan stil uređenja nije isti. U to se možete uvjeriti u video prilogu!

Komentari