Po mjeri mladog vlasnika: zastarjeli dnevni boravak na Trešnjevci osvježen je iz temelja

Mirjana Mikulec i njezin tim u suradnji s tvrtkom Meblo Trade u novoj sezoni InDizajna nastavljaju uveseljavati gledatelje koji su osvojili nagradni natječaj Iznenadi me. Sezonu otvara nagradni makeover dnevnog boravka, koji se nimalo ne sviđa njegovu vlasniku Igoru…

 

 

Igor se prijavio na naš nagradni natječaj u želji da njegov dnevni boravak, ispunjen klasičnim i glomaznim komadima namještaja, napokon doživi pravo moderno osvježenje. I to uz pomoć tima Mirjane Mikulec i tvrtke Meblo Trade. Jedini zahtjev koji je mladi vlasnik imao bio je da garderobni ormar ostane u prostoriji.

 

PRIJE

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: SAŠA LISJAK

 

Osvježenje prostorije krenulo je od nove boje na zidovima, odnosno od dvije nijanse sive, dok je na jedan, akcentni zid, nalijepljena tapeta dinamičnog geometrijskog uzorka. Osim što je prostoru dala živost i vedrinu, tapeta je povezala boje pojedinih elemenata koji su odabrani za makeover.

 

POSLIJE

 

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: SAŠA LISJAK

 

Nakon boje i tapeta na zidovima, tim Mirjane Mikulec kreće uređenje kutka za sjedenje te blagovanje koji će prostoru dati konačan izgled.

Udobni sivi trosjed smješten je na akcnetni zid s tapetom, a nasuprot njega stavljeni su blagovaonski stol i stolci. Kako je Igor u prijavi istaknuo da bi volio više prostora za blagovanje kao i da se iz dnevnog boravka makne televizor. Upravo zato odabran je veliki okrugli stol u dekoru kamena.

 

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: SAŠA LISJAK

 

Nabavljena su i dva tepiha, iz iste linije, no različitih nijansi sive. Novouređeni prostor blagovanja u kojem dominira siva, “razbijen” je žuto-zelenim stolcima koji su usklađeni s tapetom. Tako se dobio osvježen i moderniziran dnevni boravak s blagovanjem, po mjeri mladog vlasnika.

 

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: SAŠA LISJAK

Komentari