NOVI IZGLED BRUNINE SOBE: tinejdžer je napokon dobio prostor primjeren svojim godinama

Četrnaestogodišnji Bruno osvojio je nagradni natječaj Iznenadi me za preuređenje svoje sobe. Iako je prostor lijepo opremljen, on više ne odgovara stilom i sadržajem uzrastu mladog vlasnika.

 

 

 

InDizajn i Meblo Trade do sada su uredili puno dječjih i tinejdžerskih soba. Nastavljajući u tom tonu, preuredili su spavaću sobu četrnaestogodišnjeg Brune koji je na nagradni natječaj Iznenadi me prijavio svoju sobu.

Kako svaka dječja soba treba rasti s njegovim vlasnikom, tako je i Bruninoj sobi trebao makeover koju će je stilom i sadržajem prilagoditi njegovim godinama i interesima. Trenutno uređenje više nije primjereno njegovoj dobi. Namještaj nije nikada mijenjan i zaista je vrijeme da se promijeni.


PRIJE

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

POSLIJE

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

Preuređenje je krenulo od nove boje na zidovima, a izabrane su one koje više odgovaraju Bruninim godinama od trenutne narančaste. Dizajnerica je odlučila koristiti dvije boje i tako razigrati prostor i učiniti ga zanimljivijim.

Svijetla nijansa zeleno-sive bit će u radnom prostoru dok će tamna biti na mjestu gdje dolazi krevet. Soba je novim konceptom uređenja podijeljena na spavaći i radni – i dok je krevet ostao na istom mjestu, radni stol je sada premješten u kut. Na mjesto radnog stola došla je komoda.

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

Upravo je boja na zidovima bila sredstvo za vizualno odvajanje spavaćeg od radnog dijela koji se dodatno otvorio odabirom svijetlog tona i stola sa staklenim stranicama.

Kako je teklo uređenje i kako izgleda svaki kutak Brunine nove sobe, pogledajte u video prilogu!

 

Komentari