NAGRADNI MAKEOVER: mali prostor blagovaonice zasjao je u posve novom svjetlu

InDizajn tim je ovoga puta, u sklopu nagradnog priloga Iznenadi me preuredio blagovaonicu našoj gledateljici Dragani.

 


 

Pred InDizajn tim stavljen je još jedan izazov – nagradno preuređenje blagovaonice koje je naša gledateljica Dragana osvojila u natječaju Iznenadi me.

Za novi izgled blagovaonice koja se nalazi na malom prostoru koji spaja kuhinji i dnevni boravak bili su potrebni novi blagovaonski stol, stolci i detalji. Mirjana Mikulec je sve izabrala i naručila u Meblo Tradeu.

Screenshot InDizajn
Screenshot InDizajn

Makeover je započeo uređenjem zidova. Nova boja i tapete na dijelu zida donijele su pravo osvježenje. Osim dekoriranja zidova promjena je unesena i novim rasvjetnim tijelom. Umjesto visilice dizajnerica se odlučila za reflektor suvremenijeg izgleda u bojama koje će više odgovarati novim komadima namještaja.

Foto: Hrvoje Zubović

Nakon što je baza bila spremna, krenulo se na namještanje čime je prostor postao moderniji i ljepši te je promjena više nego – velika. Napokon je maknut i stol koji je bio predimenzioniran za ovaj prostor.  Zato je sada odabran manji, elegantniji i suvremenijeg zgleda, a promijenjena mu je i pozicija pa je prostor otvoreniji.

Kao kontrast crnoj birane su stolice u žutoj boji koje su sjajno uklopile s novom bojom zida. Tepih nešto klasičnijeg izgleda lijepo je utoplio prostor.

Foto: Hrvoje Zubović

 

Komentari