Obožavatelji lutke Barbie imaju mogućnost osvajanja noćenja u ružičastoj kući u Malibu

Riječ je o nagradnoj igri koju organizira Airbnb , a svi koji žele mogu se prijaviti 17. srpnja. Dijelit će se dva pojedinačna besplatna noćenja za dvoje gostiju u periodu 21. i 22. srpnja. Pobjednicima natječaja domaćin će biti Ken koji će u ružičastu kuću ubaciti malo svoje energije.

 


Kuća je nedavno renovirana, a gosti će uz Barbie svijet moći malo bolje upoznati Kena, proučiti njegovu šarenu garderobu, voziti se na koturaljkama ili učiti linijski ples u kućnom disku. Goste će kroz kuću provesti butler koji će im biti na usluzi te ujedno spravljati i zanimljive obroke. Kuća krije kaubojski salon, promatračnicu s teleskopom, vanjski bar s roštiljem, teretanom i bazenom pa vjerujemo da će se nagrađeni gosti teško spakirati nakon noći provedene u ružičastom raju.

FOTO: AIRBNB
FOTO: AIRBNB

Datum je odabran jer tada u kina dolazi dugo očekivani film Barbie u kojem glume Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell, America Ferrara i mnogi drugi. Također, Airbnb će povodom izlaska filma i davanja ove neobične kuće u najam donirati dio sredstava organizaciji Save the Children koja pruža pomoć i podršku u učenju djeci, obiteljima i zajednicama u cilju podupiranja samopouzdanja djevojčica.

FOTO: AIRBNB

Barbie je najprodavanija lutka na svijeta i svoj 60. rođendan proslavila je 2019. Povodom te obljetnice izgrađena je ova kuća i to prema modelu jedne od kuća iz kolekcije.

POVRATAK U DJETINJSTVO: zavirite u pravu Barbienu kuću u prirodnoj veličini

FOTO: AIRBNB
FOTO: AIRBNB
FOTO: AIRBNB
Komentari