OVO ĆE DOISTA RAZIGRATI VAŠ DOM: jastuci u obliku omiljenih keksa

Popularni petit-beurre keksi i sendvič keksi postali su udobni jastuci za svaki kutak doma. Ovakav originalan detalj podići će svaki interijer

 


Osnovna uloga produkt dizajna je da stvara funkcionalne, praktične i estetski zanimljive proizvode koji će nam služiti u svakodnevnom životu – bilo da je riječ o nekom komadu namještaja, detalju za dom ili pak uređaju koji nam olakšava život. Također, cijeni se i njihova inovativnost jer tako osluškuju potrebe suvremenog čovjeka i kroz proizvode daju odgovor na njih.

Foto: Ali Express

Nerijetko ovi proizvodi imaju i notu duhovitosti u sebi jer se svojim oblikom, bojom ili nekom drugom komponentom dizajna referiraju na svijet oko nas. Upravo to se dogodilo s proizvodom kojeg smo uočili na Etsyju, a moguće ga je nabaviti i na drugim internetskim shopovima poput Ali Expressa.

Foto: Etsy

Vjerujemo da, kao ni nas, ovi jastuci u obliku popularnih keksa neće ostaviti ravnodušnima. Mnogima će izazvati nostalgiju jer ih podsjećaju na djetinjstvo, odrastanje, neke drage ljude i situacije, a mnogi će biti oduševljeni jer su im danas omiljeni keksi.

Foto: Etsy

Doista, petit-beure čajni keksi te tzv. sendvič keksi s kremastim punjenjem su klasik koji uvijek ima brojne poklonike. A sada dolaze u obliku simpatični jastuka za sofu, fotelju, krevet ili pak pod na kojem mogu biti super sjedalica. Zato, želite li unijeti osvježenje u svoj dom ili razveseliti drage ljude za koje znate da vole duhovite sitnice ili su obožavatelji ovih keksa, razmislite o kupovini.

Foto: Etsy

S obzirom da dolaze u različitim bojama (bež, smeđoj, ružičastoj i sivoj) te dvije različite dimenzije, ove pamučne jastuke možete bez problema prilagoditi interijeru.

 

Foto: Etsy

 

Komentari