ART HOOD: zanimljiv zagrebački koncept na kojem svoje radove izlažu produkt dizajneri

Od subote, 11. siječnja kreće Art Hood, umjetnički koncept koji je premijeru doživio prošle godine. Tijekom veljače i siječnja, u vrlo neuobičajenom ambijentu očekuju nas mladi talentirani kreativci, među njima i produkt dizajneri koji će izložiti svoje radove

 

Najpoznatiji subotnji žamor u centru Zagreba, popularna špica, i ove će godine postati nezaobilazna destinacija radi manifestacije pod nazivom „Art Hood“. Svima dobro poznata adresa – Preobraženska 3, mjesto je na kojem se nalazi kafić Supercaffe koji i ove godine nastavlja svoju prošlogodišnju misiju. Zanimljivo, inovativno, svježe i drugačije, sve su to epiteti koji krase događaj poput ovog.

Riječ je o programu koji počinje ove subote, 11. siječnja 2020. te traje sve do 29. veljače 2020. Rezerviran je za subote u kojima gužve i zabave neće nedostajati. Ovim se konceptom svim kreativcima želi pružiti prilika i iskustvo samostalne izložbe. Projekt slovi kao odlična prilika za mnoge nove, mlade i talentirane autore koji žele svoje debitantsko predstavljanje napraviti upravo u kultnom urbanom ambijentu, na iznimno frekventnoj lokaciji u centru grada.

U subotu, 11. siječnja produkt dizajneri Igor Oliverić i Jasen Čeko predstavit će svoje autorske modele industrijskih lampi. Ovaj zanimljivi koncept spojio je dvojac kreatora relativno nezastupljene umjetničke forme, a produkt koji izlažu osim što je funkcionalan, zaista su mala umjetnička djela. Također, valja napomenuti kako su svi izloženi komadi prodajni primjerci te idealan način da osvježite svoj kućni interijer ili nekoga usrećite vrlo kreativnim i unikatnim komadom.

Ovogodišnje otvorenje izložbe uveličat će tenor Mate Grgat i prijatelji, pa je dobra atmosfera zajamčena. Tijekom trajanja Art Hooda, svoja djela će prikazati i autorica Petra Rožanić sa svojom serijom aktova, Plakata – koja oduševljava publiku svojim art printom i studio Može s fenomenalnim art ilustracijama.

Zainteresirani umjetnici, koji bi željeli izlagati svoje radove na Art Hoodu mogu to učiniti putem e-mail adrese arthood.prijave@gmail.comPrijave traju do 27. siječnja!

Komentari