U nedjelju počinje nova sezona In Dizajna s Mirjanom Mikulec!

Emisija o uređenju interijera In Dizajn s Mirjanom Mikulec kreće s jedanaestom sezonom emitiranja. Kontinuirani interes gledatelja najveća je nagrada dizajnerici Mirjani Mikulec i potvrda kvalitete sadržaja emisije, koji će i u ovoj sezoni nuditi korisne i primjenjive savjete, ideja i trikove za uređenje doma.

Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera i voditeljica emisije u jedanaestoj sezoni gledatelje vodi u šarmantnu Italiju gdje će ih uvesti u dizajnerske prostore u Milanu i Veroni, a posjetit će i neke od najboljih studija za dizajn interijera u Lisabonu, koji posebno oduševljava svojim spojem moderne i tradicionalne arhitekture, ali i ništa manje impresivnim interijerima.

Osim inspirativnim interijerima, Mirjana se u novoj sezoni posvetila i humanitarnim projektima. Tako će gledatelji tijekom nadolazeće sezone imati prilike vidjeti makeover prostora udruge Down-Zagreb. Osim humanitaranog, gledatelji će moći vidjeti i nagradni makeover sretne dobitnice koja je poželjela preurediti svoju kupaonicu.

“Na prvom izdanju sajma In Dizajn – Festival modernog doma izvukli smo sretnu dobitnicu među 15 000 posjetitelja i poklonili joj makeover iz snova. Vesele me takvi projekti, baš kao i činjenica da nas novo izdanje sajma čeka ove jeseni.” – ističe Mirjana Mikulec te dodaje da će u ovoj sezoni posebnu pažnju posvetiti i eksterijerima. “Ovi prostori s dolaskom toplijih dana postaju prava zamjena za dnevne boravke, a kako bi bili udobni, valja im posvetiti jednaku pažnju kao i prostorijama doma. Kao i uvijek, bit će tu ponešto za svakoga, od izrađivanja namještaja i renoviranja starih stvari pa sve do predstavljanja novih trendova.” – zaključuje Mirjana.

Jedanaesta sezona emisije počinje u nedjelju, 12. ožujka, na RTL-u.

 

Komentari