SJAJNA PRILIKA: prijavite se na nagradni natječaj i osvojite preuređenje jedne prostorije u domu!

Pripreme za jesensku, 16. sezonu emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec su već počele i to na najbolji mogući način – nagradnim natječajem Iznenadi me u kojem u suradnji s tvrtkom Meblo Trade preuređujemo neku od prostorija u vašem domu. Saznajte u nastavku kako se možete prijaviti i ostvariti svoje želje!

 

 

Iza emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec je stotine priloga u kojima smo nastojali donijeti novu dozu dobrih interijera, inspiracija, ideja i savjeta. No, posebno mjesto ipak zauzimaju prilozi u kojima radimo humanitarne makeovere ili darujemo naše gledatelje preobrazbom njihova doma. Nastojimo tako riješiti njihove estetske i praktične dileme i probleme u životnom prostoru.

U ovosezonskoj rubrici Iznenadi me 12 gledatelja ćemo razveseliti preuređenjem jedne prostorije u domu. Želite li biti jedan od sretnika koji će osvojiti nagradno preuređenje, prijavite se putem ovog LINKA priložite nam fotografije prostorije koju želite preurediti i objasnite zašto baš vi zaslužujete biti odabrani dobitnici. Kreativnost se nagrađuje!

Svako nagradno preuređenje vrijedno je najmanje 5000 kuna, a prijave su otvorene od 7. do 13. lipnja.

U prijavi za nagradni natječaj možete također saznati i sve o uvjetima natječaja.

Kako bismo dodatno inspirirali one neodlučne, nudimo vam nekoliko fotografija naših nagradnih preuređenja koje smo ostvarili u aktualnoj, 15. sezoni emisije.

 

Sretno svima!

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Komentari